Yaren- Allah yardım etsin canım bendr bende hastahanede yatıyorum bugun 13 gün 29 haftalıgım ama bebegim 27 haftayla uyumlu 890 gr daha 2 kez ameliyata alındım ve imzayla geri cıktım akım kaybım var bebegim tam beslenemiyor rabbim sanada banada bizim gibi olanlarada yardım etsin yüregimiz agzımızda bekliyoruz hergün 😔🙏🏻
Angelada Yaren- akim kaybi nasil oluyor cnm Allah şifa versin sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim de 9 gün geride karni
Sukut66 Yaren- gecmis olsn canm bende hastanede gozetimdeyim Allah yardmcimiz olsn 🤲 hangi sehirdesin
Zaxra Miniklina canim bak gor yasicak insallah sag salim alirsin kucagina Allah yardimci olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Allah bebegne ve sana guc versin insallah iyi olursunuz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Dualarim seninle ve senin gibi olanlarla 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Feyzaness Canım Allah’ın izniyle sağ Salim kavuş yavruna insallah , dualarımız seninle , üzme kendini .. ❤️
Mucizemmm07 Miniklina inşallah sağlıkla doğar ikinizde hastaneden mutlu mesut ayrılırsınız içini ferah tut canım
neslihann87 inşallah sağlıkla doğar yavrunuz üzülmeyin ben 24 haftalık doğan ve bi süre küvezde kalıp sağlıkla taburcu olan bebek gördüm
Cemre_61 Rabbim sağlıkla uzun ömürler nasip etsin yavruna inşaAllah canım benim Allah büyük herşey güzel olur inşaAllah
Dlk0640 Miniklina Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah yardımcınız olsun 🙌
Havacianne Miniklina ay kuzummm benimmm kıyamam sana. Dualarım seninle olacak. Bende 26 haftalık doğmuşum üstelik ikizim de var bol bol dua ♥️ Rabbim emanetini bağışlasın sende bol salâvat çek
Hilalgc Doğuma mi aliyolar şimdi seni canım Allah im sana bağışlasin evladını 24 haftalık bile yaşayan oldu olumsuz düşünme
ggzemmj Miniklina kuzum yaşam sınırı dedikleri haftayı geçmiş bebegin çok şükür Allahın izniyle hiç bi sıkıntı olmaz korkma🤲💓
Cookie_ Allah yardımcınız olsun, size bağışlasın onu 🙏🏻 24 haftalık doğup yaşayan çokça bebek var. İnşallah güzel haberlerinizi alacağız, inanıyorum 🙏🏻 Dualarım sizinle ve bebeğinizle.
Gamze7667 Miniklina Rabbim yar ve yardımcı olsun şafi adıylada evladına şifa versin inşallah. Güzel düşün güzel olsun 🙏🏻