Eceslh mankenhamile senin gelmiş biran önce atlatcaksın ne güzel hayırlısıyla kavusursun umarm bebeğine ☺️
Marly21 Asilaymomm doktoruna konuşursun canım benim de sezeryan 39+0 da alırım dedi ki benim nişanım da geldi ama doktoruma bıraktım benim de kafam karışık tabi
Asilaymomm Marly21 valla canm benmde kahverengi akınttım oldu nişanmydı blmyorm yuksk ihtml nişandı. Bana da 39 dedi hayrlısı olsn
Miniginannesiiii1111 Eceslh bende cumartesi kontrole gidince diyeceğim sezeryan istediğimi bakalım.gun verecek mi 35+2 olduk şükür
Eceslh Asilaymomm seninde geç vermiş benimde 1 hafta sonra falan işte gidince vercek 39 a kalsın istemyrm hç 38 küsürlerde der umarım
nursedahatira dilekgi123 aynen yoktu sancım. Bebeğin kanala girmesini bekledik. Girmedi o yüzden bugün sezaryen planladık
dilekgi123 nursedahatira himm anladim ayni gunde olacaz sezeryan Allah yardimcimiz olsun saglicakla evlatlarimiza kavusalim 🤗😂😂
Zeynepli1234 Eceslh isteğe göre mi sezeryan oluyorsunuz? 34+1 im yazmışsınız bende 34. Haftadayıö daha doğumla ilgili bişey konuşulmadı o yüzden merak ettim
Eceslh Zeynepli1234 benim kendi tercihim evet ama doktorum kendide sordu konuştuk zaten ona göre doğum pozisyonu falan almış muayne edecekti heralde