Asilaymomm Marly21 doğru canım doğruda işte suyum sancım filan gelırse diye korkuyorum. Sezaryen baslı basına strese sokuyor zaten benı bıde öle bi durumla karsılasp sezryna gtmek ıstemyorm acıkcası ☹️ bebeğimse hafta ve kılo olarak onde bapacgmı blmyorm
S-e3506 Eceslh aynen canım eskilerle bir değiliz Vala çok karışık kafam herkes bişey söylüyor bende ne yapacağımı bilemiyorum çok afedersin 2 taraftarda dikiş olacak yani belki oturamıcam normal doğum olursa ama sezeryan bilmiyorum kendime güvenim sıfır 🤗🤗🤗
Eceslh S-e3506 bende aynı şekilde düşünüyorum alttan dikiş daha abartı geliyor kabızlık vs bide idrar yolu iltahabı var bende korkuyrm ıslandıkça daha çok iyileşmicek belki mikrop kapacak 🙄
Marly21 Asilaymomm doktoruna konuşursun canım benim de sezeryan 39+0 da alırım dedi ki benim nişanım da geldi ama doktoruma bıraktım benim de kafam karışık tabi
dilekgi123 Tgcearmn benimde son 2 cuma gunu sezeryan cok heyecanliyim 😂😂 dogum tarihleri ayni olacak senin kinin cinsiyeti ne 🤗🤗
Tgcearmn dilekgi123 sağlıkla alalım inşallah kuzularımızı kucağımıza 🥰 erkek senin bebişin cinsiyeti ney
dilekgi123 nursedahatira 40 haftalik mi olcan o zaman niye o kadar gec sezeryan vermis ki nst de sancin falan yoktu herhalde hic
nursedahatira dilekgi123 aynen yoktu sancım. Bebeğin kanala girmesini bekledik. Girmedi o yüzden bugün sezaryen planladık
DamlaNur29 Eceslh evet canım haklısın ama benimde aklıma geldi erken gelirde sancım tutarsa diye sölicem bende 2 hafta sonra randevu verdi 38 ile 39 arası isticem bebek de kilolu zaten
Eceslh DamlaNur29 bende 10 gün sonra gidicem kesin tarih konusurz gelince dedi bende öyle söyleyeceğim sakınca yoksa öyle olsun diye en iyisi ☺️
Anne2_ Eceslh haftamız aynı bende 34+1 ilk gebeliğim sezeryandı bunu normal istiyorum . Ama doktor sezeryan tarihi olarak 19 Eylül birde 29 Eylül yazmış 29 herhalde olursa normal doğum tarihi olarak yazdı galiba
Eceslh Anne2_ aynen benimde normal doğum için son gün 29 eylül o zamana kadar kalmıyormus geliyormus genelde sezeryan için 18 20 arası demişti bakalm ne zaman dicek 🙄
Eceslh mankenhamile senin gelmiş biran önce atlatcaksın ne güzel hayırlısıyla kavusursun umarm bebeğine ☺️
YagizAsyaMom S-e3506 ilk gebeliğim sezaryendi buda sezaryen bu yüzden ama güzel geçiyor çok şükür kafam rahat o konuda ☺️