deletedmom43 Aysenurcaliskann Aynı durumdayız. Önce keseyi göreyim yeter diyordum. Sonra kalbini duyayım yeter dedim. Şimdi de sağlıklı doğsunlar da içim rahat etse diyorum😁
Fatmasp Aysenurcaliskann Hamilelikte limon tüketen annelerin çocuğu hastalıklara karşı dirençli oluyormuş 😊
deletedmom43 Aysenurcaliskann Berbatttt😫😫😫 Akşam oturdum ağladım hatta çok bulanıyor diye. Kuru ekmek, simit, çorba yiyebiliyorum anca. Burnuma nane yağı, mentol sürüyorum. O bulantıyı biraz dindiriyor
Aysenurcaliskann deletedmom43 Ben onlarida yiyemiyorum Limonlu soda Bide az yogurt yiyebiliyorum Yedigim an da kusuyorum Direk Açlıktan Öluyorum ama Kusmaktan da Canim çıkıyor
KadirMerveAknc Aysenurcaliskann ben ilk hamile oldugumda habire canım ekşi istiyodu valla normalde haftada 5 limon kullanılırken evde ben kiloyla almaya başladım her aksam 1-2 tane yedim doktora sordum bi zararı olmaz limonun demişti ☺
deletedmom507 Kızlar yiyin de ölçüyü kaçırmayın kanı sulandırıyor anlayacağınız fazlası zararherşeyde olduğu gibi bu arada 14haftalığız benim de canım ekşi ve tuzlu çekiyor hele turşu off💃ama kendimi durduruyorum tadımlık yiyorum
Aysenurcaliskann deletedmom507 benim bulantım bi geçse HHerseyi yicem ama suan tek Yiyebildigim Limon 😔
Aysenurcaliskann deletedmom507 en güzel dönemimi Tiksinerek Geçirmek istemiyorum Gecem gündüzüm zehir oldu Vallahi