Aysenurcaliskann Bulantım olduğu icin Limon yiyorum Çok olmasasa iki uç dilim 7 haftalık Hamileyim Bebege bi zararı olurmu sizce ??
PamirMira Aysenurcaliskann canım bende yiyiyordum ilk zamanlar hatta dilimleyip yatağımın başına koyuyordum sabah ya da gece uyanınca yiyiyordum şimdi 22 haftalık oldum hala yiyiyorum ya da evde limonata hazırlayıp içiyorum bi sıkıntı olmuyor yani canın istiyorsa demek ki vücudunun ihtiyacı var bu kadar basit sende rahat rahat yiyebilirsin bence 😋
Fatmasp Aysenurcaliskann Hamilelikte limon tüketen annelerin çocuğu hastalıklara karşı dirençli oluyormuş 😊
KadirMerveAknc Aysenurcaliskann ben ilk hamile oldugumda habire canım ekşi istiyodu valla normalde haftada 5 limon kullanılırken evde ben kiloyla almaya başladım her aksam 1-2 tane yedim doktora sordum bi zararı olmaz limonun demişti ☺
deletedmom43 Olur mu öyle şey, ilahi 🙂 Şu soruya benzedi senin sorunda “Hamileyim, soda içtim, bebeğim erir mi?” 🤣🤣🤣
Aysenurcaliskann deletedmom43 ahahaha 😂😂 çok yakın tanıdığım çok limon yeme bebeği Eritirsin dedi de Kafam takıldı Hormonlarım Galiba Takıntı Huyumuda ortaya çıkardı 😂😂
Aysenurcaliskann PamirMira çok teşekkür ederim 😂limonu zaten çok severim suan Yiyebildigim tek şey de bu zaten 😂😂
HaticeKutlu Doğal c vitamini canım hatta faydası da çoktur bol bol ye afiyet olsun😀ama tabi şeker vs durumların varsa fazlası da zarar olabilir 😀
deletedmom43 aimra Ahhahaha, şaka gibiler ya🤣 Bende bazen iki büklüm otururken eşim kızıyor, çocukları sıkıştırıyormuşym içerde. Halbuki daha 7 haftalıklar🤣
Aysenurcaliskann aimra ya Ahahaha ayni dert bende de var Nasıl canim istiyor Ama Kocam sagolsun Yanından bile geçirmiyor 😂😂😂
annee27 Asia idrar sonrasimi takip et benmde oldu bnm ilk haftalar oldu idrar yollarimdan gelmisti enfeksiyondan dolayi bem ilk gordum panikledm bi sonraki idrar ihtiyacimda takip ettim idrar dan sonra geliyor hemen ertesi gun doktoruma gittim. Bi ilac verdi resmen enfeksiyonum iltihap akti suan yine var ve korkudan bol bol su iciyorm. Mutlaka doktoruna git yarin umarim biseuin yoktur🙏
deletedmom43 Aysenurcaliskann Ay alemler yaaa 🙂 Hamilelik okb’yi arttırıyor zaten , buna kesin eminim 😁
Aysenurcaliskann deletedmom43 Ay masallah Allah Hayırlısıyla Kucağına Almayı nasip etsin canımın içi Sağlıklı doğsunlar ♥