Alps 15+0 ultrason fotoğrafını atsam tahminde bulunacak olan var mı? Aşırı merak ediyorum, bacak bacak üstüne atmıştı göremedik 😂 yasak heralde, doktor hiç bir tahminde bulunmadı 😌
emrahedaeslemfamily Alps benimde öyle olmustu tam doktor bakacakken kapatıyodu 22. Hafta da öğrendim 🤗 prensesimiz olacak 🧚♀️
MiniKaya Alps bizde 22+5 te öğrendk pandemi sürecinde olduğumuz için eşim muayenelerde kapıda bekliyordu hep 22+5 te detaylıya başka bir kliniğe gittik ve eşiminde girmesine izin verdi doktor cinsiyet belli değil diyince direk ozmn ilk cinsiyete bakalım dedi doktor bende nasıl olsa yine yan yatmış bacaklarını toplamıştır diye düşünürken önümdeki ekranda bildiğiniz cinsel organını gördüm doktor demeden aaa erkek dedk eşimle ben 😀 çıkınca eşime dedim ki çocuk babasını bekliyomuş göstermek için nazı banaymış 😀😀😀
Alps MiniKaya hahaha 😂 aşırı hoş anılar değil mi yaa bende dünden beri düşünüp düşünüp gülüyorum kendi kendime 😂 bende bi öğrenebilseydim😂 tahmin yapan kimse yok heralde 😂
MiniKaya Alps öyle canım etrafımda herkes senin kızın olucak belirtilerin öyle dedi 😀 ben kendimi kıza hazırlamıştm 16. Haftada doktorum yan pozisyonda yatıyor tek bacağıyla cinsel organını kapaıtıyor ama %90 kız dedi bi hafta sonra gel kesinleştirelm dedi 17 . Hafta gittim 20-25 dk uğraştı yine aynı pozisyon saniyelik bi çıkıntı gördüm erkek olma ihtimalide var dedi detaylıyı beklemeye karar verdm bende 😀 bu arada mesela benim oğlum çikolataya tepki vermiyo canım bu iki cinsiyet öğrenemye gittiğimdede çikolata yedm hiç pozisyon değiştirmiyodu sonra evde dondurmaya oynadığı farkettm detaylıya giderken karnımı iyice doyurdum ve dondurma yedim bide soğuk su içtim kıpır kıpırdı deneyebilirsin ♥️ İnşallah en kısa zamanda met öğrenirsin
NefesAyza 17+5 hala kendini göstermiyor 😂😂😂 bugün yine gideceğim bana da dua edin de öğreneyim artık 😌🙏🏻
MiniKaya Aftc hep öyle diyolar banada herkes öyle dedi oğlum olacak ama 😀 burda kaç kişiye aynı şekilde denk geldm şimdi erkek çocukları daha çok saklıyor 😀😀
Alps Aftc bende kız hissediyorum ama çevremde şuan tahminen iki ayrı erkek annesi var onlarda göstermiyor sadece tahminde bulunulmuş bilemedim ama 🤣
Alps MiniKaya ne güzel 😌 yani ben henüz neye tepki vereceğini bilemediğimden klasik meyvesuyu çikolata limonata felan içtim su içtim yürüyüş yaptım öyle girdim ama bana mısın demedi😂 bi el kafada bacak bacak üstüne uzanmıştı umrunda değildi annesi mi gelmiş babası mı gelmiş hey yavrum hey😂 detaylıya da dayanamam kıııız bunlar çok başka heyecanlar ya 😂
NefesAyza Alps ilk öğrendiğim günden beri nedense hep kız gibi geliyor bana nedense. Her hali ile tabiki kabulum ama bakalım umarım öğrenirim 😌😌😌
MiniKaya Alps sen bidaki muayeneye giderken dondurma ye canım soğuk su 👏🏻 vişne suyu diyende var ama ben denemedim 😀 bide şöyle birşey var ben ilk muayenelerime akşam üstü gidiyodm 10. Haftalarda fln ozmn kıpır kıpırdı 16.17 haftalarda sabah gittim 11-12 gibi meğersem bu çocukların anne karnındada uyuma düzenleri varmış 🤦🏻♀️ O saatler arasında benim oğlum uyuyomuş bende cinsiyet için bekliyorm 😀 şimdi hareketlerini hissettiğim için mesela hala o saatlerde uyur akşamları kıpır kıpır 😀 eğer gittiğin saatler aynıysa az hareketliyse muayene saatini değiştir 😀 bendeki tiyolar bu kadar canım 🤷🏻♀️😀
Alps MiniKaya teşekkür ederim bilgileriniz yoluma ışık oldu o engin bilgilerinizle aydınlattınız benniiii😂😂 çok teşekkür ederim ❤️
Alps NefesAyza tabiki ayrım yok iki nimet, ikisi de birbirinden farklı ve özel. Herkes bana erkek diyor ama nedense bende kız hissediyorum 5. Haftadan beri 💖😄
Zhrnz Alps benim bebisde gostermezdi annem gostermiyosa kizdir derdi gercekten ne kadar gittiysem pozisyondan dolayi net soylenmiyodu dr tahminimce kiz diyodu ama net soleyen olmadi taki 30 lu haftalarda bazi nedenlerden detayliya girene dek 😆