Uykulugebe Seyhann0606 ayyyy yüzünü bu kadar net görebilecek miyim çok heyecanlandım şimdiden 😇😇😇Daha 1,5 hafta var😟
Cerenka babymomyy bencede oyle yap canm cnku benm arkadasımda erken gtmıs doktor demıs br hafta daha gec gelseydın 1 hafta bile cok farkedıyor cnku bide bir kere gırıyoruz bu kdr bekledık madem bir hafta daha beklerız 😅
4114eb babymomyy benim doktorumda 3 hafta sonrasına randevu verdi ben 19 haftalık olmuş olucam Allahın izniyle benim baya bi erken mi o zaman
babymomyy 4114eb 19 hafta erken değil aslında yapan yapıyo ama bana genel olarak 21 den sonra herşey daha çok oturuyo o zaman yap diye söylediler o zaman bende 21 den sonrasını tavsiye ederim benim randevum 20+5 teydi 21+5 e aldım o yüzden
Demet_mahmut Merhabalar benim de ilk gebelik bu detaylı ultrason herhangi bir sorun olduğu için yapılmıyor değil mi?doktorumda bir sorun yok ama detaylı da bakılmasını öneririm dedi bilgi verir misiniz?
Cerenka Demet_mahmut sorun oldugu ıcın degıl cnm orda detaylı tüm organlar taranıyor bir sorun varmı duye bakılıp onlem alınıyor
Tuba_engn babymomyy Bizim Perinatoloji Dr.umuz 22+ haftada bakmayı uygun görüyor. Şuan Tam 19+1 haftalığız🐣
babymomyy 4114eb hayır mesele burda yanlış sonuç değil zaten organların gelişimini tamamlaması için o haftalarda yapanda çok doktorunuz uygun gördüyse yaptırabilirsiniz