babymomyy Kızlar detaylı ultrasonu ne zaman yaptıralım en iyi sonucu kaçıncı haftada alırız haftaya randevu aldım 20+5 oluyorum erken diyenler oldu emin olamadım sizin görüşünüz nedir
Cerenka babymomyy bende bu konuda cok kararsızım banada 21 den once gtme dıyorlar erken dıyorlar daha almadım randevu cokda merakeedıyorum artık sabırsızlanıyorum ama ne yapıcam bilemedim😅
babymomyy Tugce1803 21 24 arası yaptır dedi bi kaç kişi vakit banada iyi geldi ama onları duyunca bi tereddüte düştüm
babymomyy Elfmstfa13 sağol canım tamam o zaman randevumu iptal etmem içim rahatladı sağolun hepiniz 🙏🏻🥰
babymomyy Seyhann0606 sizin hafta geç gibi geldi bi problem yaşamadınız dimi bide profildeki fotoğraf o zamandan mı 🙏🏻☺️
Seyhann0606 babymomyy hiçbir problem olmadı canım profildeki foto o zamana ait 😊 Randevuyu veren bayan hiçbir sorun olmaz hatta bebeğinizi daha net görebilirsiniz biraz daha büyümüş olur demişti
Uykulugebe Seyhann0606 ayyyy yüzünü bu kadar net görebilecek miyim çok heyecanlandım şimdiden 😇😇😇Daha 1,5 hafta var😟
babymomyy Srhtzlyh doktorlar zaten 19 dan sonra onaylıyor ama net tarih vermiyorlar bende bi kaç yerde geç daha iyi falan duydum benim randevumda sizin gibi 20+5e denk geliyor ileri tarihe almayı düşünüyorum açıkçası en azından 1 hafta falan 21+5 te gideyim diyorum
Cerenka babymomyy bencede oyle yap canm cnku benm arkadasımda erken gtmıs doktor demıs br hafta daha gec gelseydın 1 hafta bile cok farkedıyor cnku bide bir kere gırıyoruz bu kdr bekledık madem bir hafta daha beklerız 😅