34Gizem Arzumms öyle çok istiyorum ki böyle anılar okudukça daha da sabırsızlıkla istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Allah bağışlasın size de :)
Arzumms Aydabelinay su dolu kavanozun içine koyuyorsunuz ve dualar okuyorsunuz. Duaları hatırlamıyorum internetten bakabilirsiniz. Doğum bittiğinde de sudan çıkartmanız gerekir 🤗 ağrı çok hafif var sancı geldiğinde hissediyorsunuz ☺️
Emineerd Arzumms ıkınma hissi olmuyor diyorlar epiduralde siz bir sıkıntı yaşamadınız değil mi o konuda
Defneazra Arzumms hayırlı olsun bebeğiniz epidural le ilgili düşünceleriniz neler bende normal istiyorum ama epidural istemeli miyim bi fikrim yok açıkçası
Eessrra Arzumms peki epiduralin doğumdan sonra yan etkisi falan varmı. Bel ağrısı bacak ağrısı kalıcı oluyormuş diyolar sizde öyle birşey oldumu
Umay1345 Arzumms yok almadılar ama eminim suyum geldi yanı çocuk çok baskı yapar yada suyun çok fazla olduğu için dediler
kadeerrr Arzumms canım hayırlı olsun en başta. Sana bi sorum okumakta. Yarım uyuşma ilerde bel ağrısı yapıyormuş diyorlAr çoğu kişi ondan epitural doğum yapmaktan vazgeçiyor sence doğru mu?
Eessrra kadeerrr evet canım bende çok duydum sonradan iğnenin yan etkileri oluyormuş ve kalıcıymış diye duydum tabi ne kadar doğru bilmiyorum
zumrabasra Arzumms bende epiduralla yapmak istiyorum inşallah 🙏🏼 Hayrlı ugurlu olsun gözünüz aydın😍🙏🏼