Fatma6161 Arzumms arzum hanım o zaman korkmama gerek yok yanı 5 cm acılmadan sonra takılıyor o sancılar cok şiddetli degil demi
Doga12345 Arzumms epiduralli normal doğum da vakum kullanma olasılığı fazla oluyormuş ıkınamadigi için öyle mi yani belden aşağın uyuşuksa nasıl öyle yürüyüş falan yaptın ki ? Uyuşmuyor mu tam
Doga12345 Arzumms hmm bacaklarını hissediyorsun yani bir de sana ıkın mı diyorlar yoksa zaten sende ıkınma isteği oluyor mu
Arzumms Doga12345 tabi koşabilirsin de o derece 🙃Ben de ıkınma isteği olmadı hafif sancı geliyor hissediyorsun ve ıkınıyorsun.
Arzumms Fatma6161 evet korkmanıza hiç gerek yok ☺️ Yani benim canım tatlı sanırım ondan dayanamadım. Bir başkası dayanabilirdi belki 🤷♀️
Fatma6161 Arzumms vallaha içim rahatladı ya inş oyle olur epıdural yorumları cıdden güzel nornal dogumda
Neslihanmetin Arzumms gözünüz aydın rabim saglık uzun ömür versın Kuzu’nuza bızede bu kadar kısa sürede doğum nasıp etsin inşallah 🙏🙏🙏. Epıdural olunca hcbrsey hıssetmıyormusunz, bel asagısı tamamen mı uyuşuyor, yoksa bır süre mı uyuşukluk oluyor
Umay1345 Arzumms buna benzer bende yaşadım geçen günlerde benim de suyum geldi ama doğramadım hemen hastaneye gitim eşimle ama benim sancımda vardı doktor yalancı sancı dedi açılman falan yok bebek gayet iyi dedi Ağırlarım çok fazla oluyor amaa 😏 hayırlısyla doğum yapmak istiyorum artık 😇😏
Umay1345 Arzumms yok almadılar ama eminim suyum geldi yanı çocuk çok baskı yapar yada suyun çok fazla olduğu için dediler
Papatya0605 Arzumms benimde ilk doğumum normal oldu sunisiz ve epiduralsız kendi sancımla epidurali hep merak etmiştim acaba bunda olmalımıyım diye sanırım olmalıyım :)
Istemkar Arzumms maşallah maşallah inşallah bizimde öyle olur doğum ya epidural nasıl oluyor aklım hep orda
Aydabelinay Arzumms çok.duygulandım inşallah bize de güzel hayırlı bir doğum nasip olur 🥺🥰 meryem ana otunu nasıl uyguladniz acaba canım onu da merak ettim 😊 bide ağrı olmadan nasıl oluyo ıkınma vs çocuk bunları da merak ettim🤭
Arzumms Aydabelinay su dolu kavanozun içine koyuyorsunuz ve dualar okuyorsunuz. Duaları hatırlamıyorum internetten bakabilirsiniz. Doğum bittiğinde de sudan çıkartmanız gerekir 🤗 ağrı çok hafif var sancı geldiğinde hissediyorsunuz ☺️