HGa Miragee gerçekten öyle dün test için gittiğimde bile çok etkilendim durumu çok ağır olanları görmek çok iyi gelmiyor zaten çok duygusalız
0101sevo Miragee canım merhaba eşimin covid testi pozitif çıktı bana yarın test yapacaklar eve gelip 16 haftalık hamileyim napmamız gerekiyor nasıl iyileştin 😔
Miragee 0101sevo kuzum her gün sabah aksam 1 yemek kasıgı limon 1 yemek kasıgı sirke 1 tatlı kasıgına bal üzerine sıcak su yaptım tok karna içtim ve bol bol sebze meyve tükettim suyu sakın unutmayın günde 3 litre içtim
0101sevo Miragee kuzum çok sağol hemen yarın başlayacğm yarın bana test yapacaklar sabah sence eğer negatif çıkarsa benim evden ayrılmam ki gerek yoksa karantinaya devam mı oluyor nasıl oluyor inşallah bizde sağ sağlim atlatırız
Miragee 0101sevo ilaç kullanmayın zaten onların yan etkilerini kimse bilmiyor verilen ilaçlar kutuda da degil ambalajda sadece prosoektüsü yok.. Ben hamile olmama ragmen 3 günde atlattım.. Kuzenim 15ngümde ancak atlattı.. İlaçlar halsizlik ve uyku yapmıs
Miragee 0101sevo kendimi dinledim bogaz agrım geçmişti.. Ve 6.günn test yaptırdım fakat test 4 günde çıktı negatif tim
Ozbek42 Miragee bol sarımsaklı şeyler tüketin zencefil bal ılık su yapın balın orijinal olması cok onemli .. çok geçmiş olsun. Bebeğe bir şey olmuyor anne karnında rahat olun ama cok dikkat edin kendinize ..