EbrarBilgem Suyumbikehka zeka gelişimi ve kilo alımı için yemek gerek ama ben ne kadar dikkat etsemde bebeğim kilo olarak geride inşallah sizin uyumlu olur 🙂
Girlpowerbabe Suyumbikehka her şeyi yiyorum hamilelikten önce nasıl besleniyorsam aynı şekilde besleniyorum hiçbir farkı yok sadece çok tatlı yememeye dikkat ediyorum o da şekerim yükselmesin diye ama bu aralar hep tatlı yiyesim var😋
Betim Suyumbikehka 40 artı 4 olduk daha doğmadı oğlum 😂😂ben 14 kilo aldım toplam .. oğlum şu an 3909 🥰
Asude967 12+6 dayım -1,5 kilodayım hamurişi şeyleri yememeye dikkat ediyorum dengeli besleniyorum 5.aydan sonra alırım yavaş yavaş değer iki hamileliğimde de öyle olmuştu
Heyecandorukta Bende 14+4 oldum, kilo almadım 3 kilo verdim bulantılardan dolayı, doktor 3 ayı bitirdiniz artık açılır iştahınız dedi ama daha açılmadı, bakalım süreç ne gösterecek🤔 Yaptığım en fazla şey de günde 3,5 litre civarında su içiyorum ve hareketliyim.
Kuzeymiraa İğrenç beslendim çok kötü beslendim her bulduğumu yedim kıtlıktan çıkmış gibi 😁 21 kilo alım pişman değilim 😁
Bsrabyrktr95 Suyumbikehka 21+4 2.5 kilo aldım suan 54-55 kiloyum. 57 ile hamile kalmıştım 52.5 a kadar düştüm bulantidan dolayı. Yeni yeni toparliyorum şükür
esrAlp Suyumbikehka aynı kilo ile hamile kalmışız ben 12 ye kadar hiç kilo almadım şu an 24 deyim 7 kilo almışım ne ara aldım bilmiyorum🤷🏻♀️ Aşırı yemem de yok paketli gıda zaten tüketmem 4 yaşında bir oğlumda var hareket halindeydim oğlumda 25 kilo almıştım bunda 15 le biterse şükür
Deletedmom314 Suyumbikehka çok yemedim ama 19.haftamda 7 kilo almış görünüyorum. Kesinlikle 7 kiloluk bişey yemedim %100 eminim ya. Hareket desen full ettim yürüyüş, denize girmek. nasıl aldım anlamıyorum tamamen bünye meselesi
asiltosumm35 Suyumbikehka canim ben 17. Haftama kadar 2 kilo verdim. Su an 21. Haftamiz bitti. Hic kilo almamistim dun tartildim 1 kilo almisim sanirim ama ac karnina tartilmadim emin olamadim 🤷🏻♀️ Yani hic dert etme kilo zaten oyle kolay kolay alinmiyor
Nzehra4654 Suyumbikehka ben hamile kaldığımda 36.5 kiloydum ve ben kendimi bildim bileli bu kilodayım ne alırım ne veririm belki 10 sene olmuştur hep aynı kilodaydım. Şuan 56.5 kiloyum yani tam 20 kilo aldım. Bebeğin kilosu da gayet iyi 33haftalığız. Kansızlık dışında değerlerimizde gayet iyi. Kansızlık içinde serum alıyorum 4 günde bir o kadar 🤗
Bebekbal Nzehra4654 bende 15 kilo aldım daha doğuma çok,zayıf hamile kalanlarfanım diye kendimi teselli ediyordum.siz benden zayıfmışsınız ☺️
umransahin Suyumbikehka 30+1 haftaligim 50 ile hamile kaldim suan 62 kiloyum canım ne isterse onu yedim vallahi 🤭
Deletedmom95 Suyumbikehka hamile kaldığımda 55 kilo idim suan 5 aylığız yine 55 kiloyum ama 7 kilo aldım 🤣🤣🤣