annecikk_ rumeysa16 aynen aynen vampir gibiyim valla sabaha kadar uyuyamiyorum artik yorgunluktan bayiliyorum yatakta.. Allahtan bir isim yokta oglene kadar uyuyorum geri
BsrAras Magnezyum ilacı olarak Magnorm kullanıyorum ve inanın 3-4 gün içinde bütün ağrılarımı geçirdi diyebilirim. Bnde bir arkadaşmn tavsiyesi ve doktoruma danışarak magnezyum ilacımı değiştirdim artk magnorm kullanyorm sizede tavsiye ederim
Manyakcadl rumeysa16 hiç bişi yok, doğurunc gecel diye bekliyorum 😁😅 çok skıcı bişi, bak bı saat oldu uyutmuyor bacak agrısı
Meric1 rumeysa16 magnezyum un faydasını görmediyseniz sanmıyorum başka birsey işe yarasın. Direk kesiyor çünkü.
rumeysa16 Meric1 Başka ilaçlarda kullanıyorum o yüzden faydası olmadı yada bünye diye düşünüyorum artık🙈
Ebrues rumeysa16 yoğurt ye ben doktoruma sordum bol bol yoğurt ye dedı işe yarıyor ama hazır yoğurt degıl 😀
nur_mom rumeysa16 Benim şiddetli baş ağrım oluyordu ve çok zorlaniyordum. İki üç günde bir mutlaka baş ağrım tutuyordu. Doktoruma söyledim devletin karşılamadığı başka bir magnezyum ilacı daha yazdı. Şimdi her gün bu hapı içiyorum. Haftanın üç günü de artı olarak suya atılan magnezyum kullanıyorum. Şimdilik iyiyim gibi😅 Karnım büyüdüğü için arada hafif sancım oluyor ama bunları da normal olarak görüyorum.😊
RuzgarsMommy Ben ostreocare hap olarak aldim hic kemik kas agrisi cekmedim magnezyum eksikligi yaşamadım Ama size yetmiyorsa muz tüketin Bide süte kakao karıştırıp için magnezyumum en çabuk kana karışmasın fayda etmesi bu yolla oluyor