Manyakcadl rumeysa16 hiç bişi yok, doğurunc gecel diye bekliyorum 😁😅 çok skıcı bişi, bak bı saat oldu uyutmuyor bacak agrısı
yigitalpinannesi40 rumeysa16 Ben maden suyu içiyorum faydası olduğunu söylüyorlar da ben pek göremedim 😅
Edizhanmom rumeysa16 Valla sana hangisini verdi doktorun bilmiyorum ama benim agrıları direk kesti kullanınca 🤷🏼♀️
Meric1 rumeysa16 magnezyum un faydasını görmediyseniz sanmıyorum başka birsey işe yarasın. Direk kesiyor çünkü.
yigitalpinannesi40 rumeysa16 Maden suyunu içtikten sonra daha bugün koltukta uzanırken belim kitlendi balkonda oturan eşimi arayıp gel beni kaldır dedim 😂😂
rumeysa16 yigitalpinannesi40 Doktorum ağrı ve krampların için hemen yemek sonrası içersen şişkinlik yapabilir ama ⅔ saat sonra içersen faydasını görürsün demişti😂 Tabi bünyeden bünyeye farklılık gösterebiliyor
annecikk_ rumeysa16 doktorun bisey demedi balim benimkine dedim 1 aymagnezyum ictim gecmedi gecen ay devam edior dedim bi hap daha verdi onuda iciyorum ama yinede artiyor ve birdahaki kontrolume 2 hafta var dayanamiyorum..
Edizhanmom rumeysa16 pekiiiiii doktoruna sormayı denedin mi ? Birşey önermedi mi senin için? Ve ya farklı bi ilaç falan 🎯
rumeysa16 Edizhanmom Besinlerden bu ihtiyacını karşılayabilirsin oda fayda etmezse istirahat et dedi. Her gebelikte malesef çözüm bulunmuyormuş
Edizhanmom rumeysa16 Anladım geçmiş olsun ozaman Allah yardımcın olsun. Gebeliğin her evresinde farklı şeyler yaşıyor insan
annecikk_ rumeysa16 aynen aynen vampir gibiyim valla sabaha kadar uyuyamiyorum artik yorgunluktan bayiliyorum yatakta.. Allahtan bir isim yokta oglene kadar uyuyorum geri