Mhtap4467 Zombicikk acaba inleyen nağmeler şarkısı vs dalga geçerler mi kızımla bunu aklıma soktular.yoksa kimse beğenmese de nettim yani ama bunu söyleyenler olunca biraz kafam karıştı açıkçası
asiltosumm35 Mhtap4467 canim bence nagme ismi kotu bir isim degil dusunuyorum nağme ismini dusunebilirmisim bende yani listeme eklerdim ama eger icine de artik sinmiyorsa esinle ortak bir isim bulmaya calis kesinlikle. Biz 14. Haftada kararlastirdik gerçekten cabuk gelmiyor o istedigin isimli urunler
Durukusunannesi Mhtap4467 kuzum başa elayı koyarsan herkes Ela der ve hayalindeki isim unutulur nağme tek başına o kadar ağır ve güzel ki yine de sen bilirsin tabi
Merveeetoprak Mhtap4467 Nağme çok güzel bir isim bence 😍 kararınızı değiştirmeyim derim, içinize sinmiş ki demek bebeğiniz onu seçmiş❣️
Mhtap4467 Durukusunannesi kesinlikle haklısın canım sonradan da aynen öyle düşündüm .ilk isim kullanılacak dedim. -Nağme Naz Yılmaz -Nasıl peki?
Mommy2b Mhtap4467 mihra ne demek kulağa çok hoş ve zarif geliyor? Bir de ben sizin yerinizde olsam müzikle ilgili bir terim değil en sevdiğim eserle ilgili bir gönderme olarak koyardım ismi. Örneğin ayışığı sonatıysa ışıklı parlak ay anlamına gelen kulağa hoş geldiğini düşündüğüm mahnur’u koyardım yada direkt ayışığı anlamında mahinur vs ☺️
Mhtap4467 Mommy2b Mihra İsminin Anlamı Cinsiyet: KIZ İyilik sever, hoşgörülü, sevgi dolu, nazik anlamına gelir. anlamına geliyormuş
Yakupemelbatuhan Mhtap4467 netlestiremezsin ben bile 8. Ayimdayim ama hala o mu olsa bu mu olsa diye dusunuyorum cok kararsizim
slnko Nağme çokkkkk güzel çok beğendim😍 yorum yapmaya kimsenin hakkı yok sen çekşyorsun tüm yükü zorluğu ne istiyorsan onu koymalısın ve seçtiğin isim çok değişik gerçekten 🥰🥰