Mojapesma melodiprenses ballı şerbet yapın şifadır ılık suyla Rabbim yardımcınız olsun ünşallah iyileşirsiniz en kısa zamanda
Mojapesma melodiprenses sabah kalktığınızda ac karnınıza balı yiyin balı şerbette yapın için suyu bile ılık için soğuk içmeyin boğazınızı yumuşatır ılık şeyler size dua edeceğim Rabbim tez zamanda sağlığınıza kavuşturun birde kuran okuyun Rabbimden şafi ismiyle şifa isteyin
Gmsy1 melodiprenses normal zamanda öksürük için pekmeze limon sıkıp içmek iyi geliyor ama bu dönemde etkili olur mu bilemedim. Fikir olsun denemek istersen. . Geçmiş olsun
melodiprenses Gmsy1 öksürük için denenebilir teşekkürler Mrve7878 sarımsak baya tükettim öksürük kaldı ben de
Gmsy1 melodiprenses iyi akşamlar nasıl oldunuz benim de covid testim pozitif çıktı öksürük var ama dayanilmayacak kadar degil. Size pekmez limon önermistim ama gebelik şekeri oldugu icin ben kullanamıyorum.nasil çözüm buldunuz
Ebrumurat07 melodiprenses serumla ilacı karıştırarak kullandım ben. Daha uzun süreli oluyor hem nefesimi daha çok açıyordu
melodiprenses Gmsy1 ben her gece oda nemlendiricisi soğuk buhar makinesini çalıştırdım. Gündüzleri de tencerede su kaynatıp havluyla üzerime örttüm 5 dk öyle durdum. Her gün zencefil çayı balla içtim