melodiprenses Merhaba kızlar testten sonraki 12. Günüm diğer ağrılarım geçti ama öksürük beni bırakmadı. Çok zorlanıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var
Happy-jr melodiprenses 2yıl önce çok hasta olmuştum öksürmektn ciğerlerim kopuyordu özellikle gece.. sırt üstü degil yüz üstü yatıyordum göğsüme yastık koyup bastırıyordum anca öyle durabiliyordum ☹️çok geçmiş olsun.. öksürük için bal ye devamlı yumuşatır ben karabiberle karistirip yiyodum
Ebrumurat07 melodiprenses canım ben hastanede yatarken hava vermişlerdi ve öksürük şurubu ama daha çok hava rahatlattı beni o şekilde kullansan bence iyi gelir ama tabi doktoruna danış yine bende astım oldu için evde de devam ettim ben havama
melodiprenses Miragee cuma ya da pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum. Haftasonu araya girince 3 gün bekletiyorlar
melodiprenses Happy-jr göğsüme sürüyorum bal ve karabiber karışımını. Yemeyi denemedim onu da deniyeyim teşekkür ederim
Sehrgk Miragee karantinaya hastaneye alınırsın demişlerdi o şekilde olmuyor mu Allah yardımcınız olsun inşallah
melodiprenses Ebrumurat07 odayı nemlendiren havayı açıyorum sürekli gece öyle yatıyorum. Ağızdan hava da var onu mu kullandın içine serum fizyolojik mi ventolon mi koymuştun
Ebrumurat07 melodiprenses serumla ilacı karıştırarak kullandım ben. Daha uzun süreli oluyor hem nefesimi daha çok açıyordu
melodiprenses Mojapesma süt hiç içmiyorum ama şimdi bir tarif yapıcaktım. Öksürük için sarımsaklı süt iyi diyorlardı
Mojapesma melodiprenses benimde akrabam oldu korona doktoru demiş süt içmeyin diye genw doktorunuza danışın
melodiprenses Mojapesma normalde süt hiç içmiyorum balgamı arttırdığını biliyorum ama şuan o kadar çaresizim ki öksürükle başa çıkamıyorum
Mojapesma melodiprenses ballı şerbet yapın şifadır ılık suyla Rabbim yardımcınız olsun ünşallah iyileşirsiniz en kısa zamanda
Mojapesma melodiprenses sabah kalktığınızda ac karnınıza balı yiyin balı şerbette yapın için suyu bile ılık için soğuk içmeyin boğazınızı yumuşatır ılık şeyler size dua edeceğim Rabbim tez zamanda sağlığınıza kavuşturun birde kuran okuyun Rabbimden şafi ismiyle şifa isteyin