Emineavar Ceyliff neye göre bu acaba bana da 18. Haftanda yaptırmalısın demişti sağlık ocağı hemşiresi
A_ys6604 Istemkar bende 20 de gittim bana hemşire git ayın 23 unden sonra gel dedi. neden dedim 22. Haftalarda daha doğru dedi
Cerenka A_ys6604 banada aynı seyı soyledı hemşire 20. Haftam bugün doldu gittim haftaya gelsen daha ıyı olur ne kdr gec okadar ıyı dedı burda smdi okuyorumda 19. Haftasında vurulan bile var bende anlamadım
minik_pandam Bende bugun yaptirdim 20+1haftaligiz kolumun agrisindan kalkamiyorum. 15 gun sonra veya eylelde tekrar gelin defi 2. Doz icin.
Tugce1450 Pinkyellow doktoruma daha sormadım oda burdur falan demedı benimde sormak aklıma gelmedi sormadanda vurdurmak istemiyorum daha doktoruma gitmeme de on gun var ben gidinceye kadar 23 24hafta aralıgında olacak kafamda deli sorular ya tedirginim acıkcası
Yeni__anne HappyMom bende ilk dozu vururdum ikinci dozda şehir dışında olduğum için vurmamistim şimdi 27 haftaligim kızlar olur mu?
balyanakoglum G-ebe- merhaba size sorayım ben ilk dozu cuma günü oldum ve ilk 3 gün kolum bile kalkmadı ateşim çıktı halsiz yattım. Hala daha 5.gün olmasına rağmen kolumu tam kullanamıyorum. 2. Doz da böyle mi olacak 😭
G-ebe- G-ebe- balyanakoglum herkeste aynı etkiyi yapmıyor.ama genel bilgi ilk dozda bu şekilde ağrı yapar sonra yapmaz.nadiren 2. de de hissettirir ama genelde ilk doz kadar ağrı olmaz
Gonul-82 Tuba59 bende anlamadım hatta hamile kalmadan önce yaptırdıysan yine yapmıyorlar sen doktoruna güven 🙏🙏🙏
Tuba59 Gonul-82 3 sene geçti doktor birşey demedi dogru duzgun burdaki doktorlar. sağlık ocağı bile kendinden gecmis