Busraveminisi1 Merve95merve Allah allah görmesine rağmen alttan bakıyorsa hala stili o demek ki ben doktoruma ilk muayenede istemiyorum demiştim hiç bakmadı hep karından baktı
Gulbeste Merve95merve ilk kalp atışı için alttan bakmıştı sanırım 8. Haftaya kadar alttan muayene etti o sırada bebek çok küçüktü hatta geç yumurtlama demişti
gokcecan Merve95merve ben alttan olmadım ama rahim farklılığından dolayı arkadaşım doğuma kadar alttan oldu. Rahmin geride veya ters olabilir. Dr una sor istersen
Minitontik Merve95merve ben beşinci haftada keseyi gördüm. 6 hafta bir günlükken kalp atışını duydum. doktorum alttan muayene etmiyor . Karından bakıyor
Istemkar Merve95merve 21 haftamdayim daha altan yapmamışım genelde tavsiye etmiyorlar düşüğe neden oluyor
Yarim_Kilo_Kiyma Merve95merve ilk 7+2 de gittik ama alttan bakmadı. 28. Haftayız hala bakmıyor hatta bugün sordum 32. Haftadan sonra dedi doktor
dilaraky 6+5te alttan kalp atışını duyduk karından bebeği göremedik çünkü. Doktor dikkatli baktıktan sonra sorun olduğunu düşünmüyorum. 40 hafta alttan bakmıcak sonuçta daha küçük