Nehirr88k Merve95merve canm doktor degistirmene gerek yok bence benimde hep alttan bakıldı 12+6 yım daha bugün karnimdan bakıldı
Neclanur Merve95merve canım normalde ultrasyo n görüntüsüne bakarlar tehdit risk durumunda alttan muayne olunur sürekli alttan bakması bence saçma kalpnatisini 8.haftada duydum ben 6.haftada duyamamistik🤗
MinnakLiva Merve95merve bende hep alttan oldum çok şükür 20 günlük kızım var niye dert ediyorsun bunu canım
Derinsema Merve95merve canm niye oyle bisey yapiyor doktor suan anlamadim son haftada bakiyor doktor ki cok tehlikeli diye duymustum ki seninki daha kucuk
Busraveminisi1 Merve95merve 19 haftalık hamileyim hiç alttan muayene olmadım teklif etmedi de senin küçük belki karından görmedi diye yapıyor desem bilmiyorum hiç karından denedi mi
Merve95merve Busraveminisi1 denedi gördü keseyi ama alttan detaylı görüyormuş o yüzden hep alttan bakıyor
Annem1 Merve95merve 6 haftalıkken öğrendim ultrasyonda baktı. Bu zamana kadar da hiç alttan bakmadı. Şükür bir sıkıntımız yok.
Busraveminisi1 Merve95merve Allah allah görmesine rağmen alttan bakıyorsa hala stili o demek ki ben doktoruma ilk muayenede istemiyorum demiştim hiç bakmadı hep karından baktı
Srhtzlyh Merve95merve ben 5 haftalıkken gittim ilk şimdi 18+5 olduk hiç alttan muayene olmadım. Gerekseydi karşı çikmazdım olurdum ama hiç gerekmedi
Zeyyaleyyy Merve95merve normalde heleki özeller hiçten bakmıyor yani ben 5. Haftada bile karından baktırdım bence sen doktoru değiştir canım