buss_95 kızlar bugün çatı muayenesine girdim bebek dönmüş ama ben muayene yaptiramadim kendimi kastigim için öneriniz var mı napabilirim sezeryan olmak istemiyorum
Tgcy buss_95 bende yaptırdım 36+3 yarın yine gitcem 🤦🏻♀️ Bende kastıgım için canım acıdı ve lekelenmeler geliyor kasmamz gerekşypr🤣
Tugcebyr buss_95 Devlet hastanesinde çatı muayenesi yapılmıyor bana yapmadılar ilk gebeliğimde 5. Ay önce doğum yaptım
Csnsu buss_95 benimde 5 te kontrolum var 37 haftalık olduk bakıcam demşti bKalım nötr hissediyorum sakinim ilk zamanlar hep alttan bakmşti cnkü
buss_95 Tgcy moralim çok bozuldu herkes dayanabiliyosa eminim bende dayanırım ama neden öyle oldu bilmiyorum
Tgcy buss_95 evet aslında değil bende kastım canım yandı şmdi yarın gene gircem acıklık varmo diye siz kaç haftalıksınız
buss_95 Tgcy kastigim için doktor bakamiyo eli gitmiyo yoksa canimin yanması önemli değil 38 haftaligim
Tugcebyr buss_95 evet muayene olmadan direk normal doğum yaptım 0 açılma ile yatış yaptım 3 kilo 575 gram doğdu
buss_95 Tugcebyr bebekte iyiymis kilosu masallah benimde normale çok elverisli olcak gibi bebeğin kilosu 2700 ozamana kadar 3000 anca görürüz gibi geliyo ama muayeneyi yapamadiktan sonra sezeryan olur