atay DilanDag Yok yok ikili testi can hastanesinde yaptırdım. Muayene 165 ti zaten ona sonradan ekstra bi daha verdim. Ondan sonra zaten çınarlıya geçmiştim ki orda dediğim gibi max 20 lira tahlile verdim hep. O da özel durumlarda dediğin gibi
Mira35 Poyraz_basak evet canım Cumartesi yapıldı ıkılı test 100 muane 45 ıkılı ıcın verdım çarsambada sonucumu arayıp bıldırdıler şükür hersey normalmıs
Mavi3548 Poyraz_basak ayyyy cok guzel fatosd84 tamam canim sag olasin aricam doktoru bakim. Bu arada ben biraz homeopat biraz fitoterapist tarzi bir dr ariyorum aslinda. Zekeriya bey dogal dogum yanlısı bir tip mi sezaryene falan yaklasimi nasil
fatosd84 Mavi3548 benim doktorum herşeye olumlu ılımlı bi doktor konuş cnm herşeyi sor çok güzel anlatır
Mavi3548 Selcankokalan ben de onu dusunuyorum yaaa homeopat fitoterapist tarzi iyi bir cocuk dr u ariyorum. Fikri olan var mi arkadaslar?
Selcankokalan Mavi3548 Kesinlikle ilaç yanlısı olmadan doğal yöntemlerle tedaviyi başlatıp illaki gerekirse ilacı seçecek, sabırla sorulara cevap veren, çocuk psikolojisinden anlayanbir çocuk doktoru arıyorum ben de bulabilir miyiz kü 🙈
Aysl90 Slin35 ben de hayri beye gidiyorum, çok iyi biri değil mi ya, dediğin gibi yeni yeri de çok güzel. Hem yeni hastanesi pandemi hastanesi de değil o nedenle daha da bir huzurluyum
Slin35 Aysl90 bi doktor gibi değil bi abi gibi bi arkadaş gibi davranması en samimi içten hali güven verdi bize. Ve işinde çok iyi. Zaten 1 kere giden peşini bırakmaz bütün doğumlarında peşinde olur 🙈