Mavi3548 Poyraz_basak ayyyy cok guzel fatosd84 tamam canim sag olasin aricam doktoru bakim. Bu arada ben biraz homeopat biraz fitoterapist tarzi bir dr ariyorum aslinda. Zekeriya bey dogal dogum yanlısı bir tip mi sezaryene falan yaklasimi nasil
atay DilanDag 50 liraysa bedavaymış gerçekten.. Çok şaşırdım. Hani uygundur diye düşündümdü ama biz can hast 330 mu ne vermiştik sorf 2li teste çünkü 😩 neysem artık çok geçti 😅
Gizemtari Poyraz_basak canım bende çınarlı ya devam ediyorum 100 tl veriyorum tahliller içinde ilk gidişin diye miydi acaba alınmıyo çünkü
atay Gizemtari Bence de ben 20 liradan fazla hiç vermedim çünkü. İlk testlerde detaylı tahlil yapıyorlar onun için 130 normaldir
Poyraz_basak Gizemtari bilmiyorum ki anlamadım açıkçası bende hangi tahliller ücretsiz acaba beta progestan değeri falan mı.bana hemogram tam kan sayımı idrar kan grubu falan yapmışlar
atay Poyraz_basak Şöyle ki bu kan pıhtılaşması için ben her dimer testine kan testi 20 lira verdimdi. Bi kere de kan idrar tahlili için yine 20verdim. Bu ilk tetkikler diye bence canım benim. Sonrası böyle olmaz gibi
atay Poyraz_basak Canım ben bilemedim.. Yani ben ilk başladığımda bide 3 haftada 1 gidiyordum. 30 dan sonra 2 haftada 1 e döndü. Özel durumlar vs bişeyler varsa belki ondan böyledir. Bide dediğim normalde 10 gün içerisinde veriyorsa kontrol amaçlı verirler. Her muayene için 10 gün içine verildiğini sanmıyorum ama konuş bakalım. Şimdi almak istesen ama en geç 4 eylüle alman laızm. Erken değil mi o da kuzum ya
Poyraz_basak atay 9zunda gittiğimden sonrakini 10 gün sonraya Alicam kuzum büyük ihtimal bebek ve kalp atışı alalım diye 9 una verdi garanti olsun diye çünkü daha 5 haftanın sonundasin 6 haftaya girmek uzeresin dedi iki hafta sonraya verdi neredeyse 8 haftalara denk gelio ins goreyimde çocuğumu duyayimda kalp atışını bakalım kuzum diğerleri kolay şeyler
Poyraz_basak atay aradım şimdi kuzum hemogram testini özel testleri SGK karsilamiyormus o yüzden okadar tutmuş
atay DilanDag Detaylı ultrason orda da o kadardı. Ay ben acaba detaylıyla mı karıştırıyorum ki 130 muydu yoksa ikili 🙈🙈 şuan kafam karıştı. Detaylıya ben alsancak mr a gitmiştim 200 liraydı.
Poyraz_basak atay aynen canım eğer bir yanlışlık varsa düzelteyim diye aradım kocalarimiz kolay kazanmıyor o paraları 😀 bakalım tahlil sonucundada idrarda kan görüldü yazıyor oda sinirimi bozdu off herşeyde beni buluyor
atay Poyraz_basak Hmm olabilir bak doğru. Sonrasında bence ya ayda 1 ya da 3haftada 1 verecektir. O da aklında olsun. Ben can hastanesinde başladığımda ayda 1 gidiyordum. E zaten 2 kere gittim bıraktım 20.haftada onur beyle başlayınca 3 haftada 1 vermeye başladı. Şimdi de işte dediğim gibi 2 haftaya düşürdü. Bakalım belki haftaya artık dicek haftada 1 gel. 35 oluyorum çünkü. Sanırım 36dan sonra haftada 1 oluyormuş kontroller.
DilanDag atay bence sen 100 TL muane ücreti verdin, bazen önemli idrar ve kan tahlillerinde extra ücret alabiliyorlar ama herzaman değil çoğu zaman ücretsiz oluyor,onada 30 almışlarsa 130 maal olmuştur
Poyraz_basak atay aynen canım senin haftada 1 düşürür doğum yaklaştıkça kontrol artıyor oğlumda öyleydi 😀nts falan Allah’ım sağlıkla dogurmayi nasip etsin ins 🙏
atay Poyraz_basak Kuzum idrarda kan neden görünür ki acaba araştırdın mı. Gülşah hemşire arayıp sonuçlarını açıkladı mı ya da?
Poyraz_basak atay 1-2 eristrosit görülmüştür yaziyor int baktım sonuçlara pazartesi ararız dedi onur bey int baktım idrarda kan görülmesi diyor 0-3 arası normal olarak karsilamiyormus normaldir ins herşey bakalım.pazartesi ararlar cnm
atay DilanDag Yok yok ikili testi can hastanesinde yaptırdım. Muayene 165 ti zaten ona sonradan ekstra bi daha verdim. Ondan sonra zaten çınarlıya geçmiştim ki orda dediğim gibi max 20 lira tahlile verdim hep. O da özel durumlarda dediğin gibi