nilinannesiii ilayecemom benimde iri gidiyor bende oh oh alsın dedim doğumun zor olur dedi bana canım bu hafta konuşacağız doğumucanım. normal istiyosun demi dedi evet dedim ama korkuyorum
nilinannesiii Elifnuur canım bebiş büyüyor ondan son haftalarda öyle oluyor benimde çok canımı yakıyor bide bebiş toplu gidiyor maşallah kasıyo beni sığamıyor garibim herhalde 😂🥰
Elifnuur nilinannesiii oy masallah bizde 31. Haftada 2.000 kg dik doktorumuz 1 hafta onden gidiyo dedi bakalim simdi nasil olduk saglikli olsunlar da kilosu onemli degil 💕💕
nilinannesiii fubaaa00 bakalım bu hafta kontrolüm var ne diyecek doktor bi haftada almıştır kilo herhalde😂
Merveosm Benim doktorum Max 3300 dogmali diyor bende 32haftada 1922 kg ve 43 cm di. Kg bence sanıldığı kadar iyi bişi değil.
Melikedefnemm nilinannesiii oğluma hamileyim 47 cm boyu 2550 kilosu 35+4 uz zayıf uzun olcak dedi babası zaten uzun kızımda öyle ama kızım 3800 doğmuştu 52 cm le oğlum zayıf dgcak sanırım 1 haftada 100 gram alms dedi önemli olan sağlığı 🌸