kubraersin50 nilinannesiii Benimde kızım olacak 35+5 de 3 kilo dedi doktorumuz kilo çok da önemli değil sağlıklı olsunlarda doktorunuz kötü birsey demedikce takılmayın
DamlaNur29 nilinannesiii maşallah tosuncuğa benimde 35+2 bugüm gittim 3174 gram dedi 39+1de sezeryan olucam o zamana 4ü geçer kesin bir ayda 1100 almıs kilo doktorda şaşırdı anlamadım bende eğer erken gelmezse bizim tosuncuk aldıgım seyler olmıycak ona da üzülüyorum bi yandan😱😍
Kelimeleringucu Maşallah canım sende iyi, bizde küçük 2400 dedi , dr bizim kız bir az minnak olucak galiba
nilinannesiii Urasbaby maşallah seninkide iyi canım bu haftasonu gideceğim 36. hafta olacak 3 kilo olmuştur belki
nilinannesiii kubraersin50 aynen canım ama ben 30. haftadan beni çok kasılıyorum yaçok sertleşiyor karnım
nilinannesiii DamlaNur29 anam anam maşallah kız mı seninkideee😊😊😊 valla bende korkuyorum aldıklarım olmayacak diye ya
Elifnuur nilinannesiii merhaba bende 34+6 gunlugum carsamba gunu doktor randevum var ama su 2 haftadir cok kasilip sertesiyor neden boyle oluyor acaba bilginiz var mi bide termekmeleri canimi acitiyo bu ara
DamlaNur29 nilinannesiii yok erkek canım evet bende korkuyrm hastane cıkısları özellikle yani 0 3 ay aldım genel seyleri 2 3 parça 1 ay giyse bari diye düşündüm😱😏😍
nilinannesiii buusss normalmi düşünüyorsun canımmm, bide senin çok kasılıyormu karnın çok sertleşiyor benim
buusss nilinannesiii evett normal bugün doktora gittim 36+4 oldum 3226 olmuş kilosu inşallah 4ü geçmezde sezeryan demez bana. Kasılmalarımda oluyor sertleşiyor göğsümün altları çok acıyor
nilinannesiii buusss oy oy maşallah bende geçen cumartesi nstye bağlandım normaldi bu hafta cumartesi de gideceğim bakalım kaç kilo olmuş aşırı sertleşiyo karnım
Elifnuur buusss neden sertelesmeyle kasilmalar oluyo benimde 2 haftadır bu sekilde 34+6 günlüğüz çarşamba randevum var