Naren1 Betulll11 sanırım kişiden kişiye değişiyor canım bende de hareketleri ilk dozda azalmıştı ikincide normaldı birde söyle bişey var detaylı ulturasonda yavrularımız yüzünü göstermek isterse görebiliyoruz ☺️🥰 benim yavrum bir saat uğraştırdı eliyle kapadı yüzüne bazen arkasını döndü 😊 inşallah güzelce gösterir yüzünü
Betulll11 Naren1 Dediğin gibi değişiyor herhalde canm yaşayıp göreceğiz artik. Nazlı kızım gösterir mi yüzünü bilmiyorum 😊
Tugce_Simsek Ben tetanoz aşısı vuruldum iki gün sonra detaylı ultrasona da giderken ayran içtim ve bebeğim çok hareketliydi yani bence bebeğin hareketinde azalma olmuyor aytan içip gitmelisin bence
tokgozss @Betulll11 ben tetanoz oldum 1 gün sonda detaylı ultrasona gittim herhangi bir hareketsizlik olmadı canım, özellikle hemşireye sordum hatta bişey olur mu diye hayır dedi. O hareketsizlik bence aşıyla alakalı değiş öyle bir etki olsa hamilelere yapmazlar diye düşünüyorum
Kubrali44 Betulll11 Bende dün 2. Dozu yaptırdım oğluşum gayet hareketli maşallah 🤲 türk kahvesi iç canım ultrasyona girmeden önce hareket eder çikolata da ye
Betulll11 Bu arada hanımlar doktorumu arayıp sordum içim rahat etsin diye. Aşıyı yaptır dedi, ama ertesi gün detayliya gireceğim dedim o zaman yaptırma kasılman olabilir 2-3 gün sonra yaptır dedi. Elbette her doktorun görüşü farklidir ama benimki öyle dedi.