Breezy Balbocegi_ daha gitmedik, yarın sonuçlarımızı alacağız. Alaattin kaçardan da randevu aldık yarına. Şu an hamilelik durumu yok, beklememizi söyledikleri süreçte ne yapmamız lazım danışıcaz bi. Test mi kontrol mü neyse.zuhal hanım için zengin oldu demişsiniz ya neden o😄onunla ilgili ya çok iyi ya da çok kötü şeyler duyuyorum ya ortası yok
Tugceyslky Kerim YILDIZa gittim çok memnun kaldım, ilk defa gittik ve bizi 1:30 saate yakın herşeyi anlattı, ilk defa böyle herşeyi detaylı bir şekilde anlatan bit doktora denk geliyorum kesinlikte tavsiye ediyorum çok memnun kaldık
Breezy Tugceyslky sizin risk durumunuz ne bu arada özel değilse? Ben de riskli olacağım da onun için sordum
Tugceyslky Breezy çift rahimliyim o yüzden bebek büyüdükçe yer sıkıntısı çekiyor, sancılarım bile başlamış.. bu aralar çok zorlanıyorum rabbim tüm hamişlere kolaylık versin inşallah. Çok endişeliyim daha çok erken 😞
SerpilG Selinbam Emel ateş ablamın Dr. du. Az daha hem ablamın hem bebeğin ölümüne sebep oluyordu. Israrla normal doğum için bekletti kakasını yutmuş bebek. İlgilenmeyip eve yollamış. Ablam geri gelip acil sezeryana alındı ama sezeryana gelmedi bile. Okadar özelden para verildi bide. Hiç memnun kalmadık. Tabi istisnalar kaideyi bozmaz. Geneli memnundur belki
Selinbam SerpilG bunu duyduğuma üzüldüm ben yıllardr ona görünüyorum hiç bi sorun yaşamadım geçmiş olsun size