mom101 Yaa kızlar ben daha hiiç bir şey almadım😅 bir tek 1 tane çorabı var kızımın oda kendime hamile elbisesi aldığım zaman hediyye etmişlerdi😅
minikmevaninannesi mom101 bu aydan sonra agirlasmaya başlarsınız alis veris zor olur ama bence bi an başlayın
ZeynepAkar Ikrasltn ben en son 1 ay önce gittim birdahaki hafta gideyim diyorum 30 ü geçsin bilmiyorum şuan 😂 ama bu ara maşallah pek kuduruk
Ikrasltn nisemom göğüs yarasi cok kötü ya annemde simdi alma bakalm yara olacağı kesin degil olursa esin alir biz aliriz dio ama kararsz kaldm
nisemom Ikrasltn valla benim hamileliğin başlarında göğüs ucum sızlamıştı. O yüzden Doğumdan iki hafta önce başlayın dedkleri için ben aldım. Gümüş kalkanı almasında göğüs kalkanı al muhakkak
Demettayaz Eger sizinki gibi olursa 15 Ekim benim doğum tarihim 20 Ekim düğün tarihim😄hayirlisiyla zamaninda olur inşallah
Ikrasltn Demettayaz aa ne tesadüf belki seninde erken gelir sezaryen olabilir hic belli olmaz bu işler 😃😍
minikmevaninannesi Ikrasltn sadece tatlı olsa keşke 🤦🏻♀️ her türlü hamur işi pirinç kızartma falanda yasak 🥴
minikmevaninannesi nisemom bende 26 haftalikken 7kilo almıştım. Simdi 29 haftaliğim diyet yaptığım için 1 kilo vermişim. O yüzden merak ediyorum bebek böyle gelişiyor mu diye :(
nisemom minikmevaninannesi bende kilo artışı yok gibi cuma belli olacak bakalım bu şeker olayı çok karıştırıyor kafamı
mom101 minikmevaninannesi eylül sonlarına doğru yapmayı düşünüyorum arabasını sipariş vericem giysileri bakım eşyaları alıncak gerisini odasını annemler alıcak bizde adet öyle ama şimdi karantin zamanı ve onlar başka ülkedeler doğuma gelemiycekler zaten taşıncaz onun için odası doğumdan sonraya kalıcak bir tek giysileri onlarda 2-3 güne hallolur