Gokcefeyza Miragee kordon kanı ile geçmediği kanıtlanmış canm. Gönlün rahat olsun benimki riskli gebelik olduğu halde Allah’ıma şükürler olsun kurtulduk
ilknurosman Gokcefeyza canim cok ama cok gecmis olsun sana peki gebeyken ilac verdilermi verdilerse bebisine gecme olasiliginin yuzde kac oldugunu soylediler ?
caglanurr Gokcefeyza boğazım şiddetli ağrımıyor sabah ağrıyor kahvaltı yapınca geçiyor baş ağrım şu an geçti ama etrafımda virüs olan kimsede yoktu genede korkuyorum
Gokcefeyza Sultan46 bu çok farklı bişey ya bildiğin yediğin herşey kağıt yemiş gibi. Suyun bile tadı varmış onu anladım. Kızartma yapıyordum soğan doğruyordum kesinlikle kokusu yok soğanın
YagizAsyaMom Miragee amin inşallah negatiftir kimse çekmesin artık şu hastalıktan sırtlarımda inanılmaz bir ağrı var böyle rüzgar yemişim gibi insan acaba mı diyor belşrtilr arasında var mı bu acaba bilginiz var mı
Prensesinmelegi YagizAsyaMom Canim esimin testi pozitif cikti ve sirt agridindan duramiyo ihmal gelme
nlfr_2323 YagizAsyaMom evet var benim de sırtımda agrıyor yanlarım agrıyor ve testim pozitif çıktı 10 haftalık hamileyim
Hamileanne caglanurr baş ağrısı tat koku kaybı oldu test yaptım pozitif çıktı sağlık bakanlığı hamile olduğum için ilaç vermedi sadece c vitamini bide parol verdiler. Çok ağır geçirdim beni en çok zorlayan solunum yetmezliği oldu ve 17.günümde negatif için test verdim yine pozitif çıktı malesef bi hafta sonra tekrar test vericem negatif için duanıza talibim. Rabbim hepinizi uzak tutsun çok zor çokk
Acemiianneee Hamileanne Allahim tezden şifa versin insallah peki 17.günde belirtilerniz şikayetleriniz devam ediyor müydü
Hamileanne Miragee yasak canım çıkamıyorum 3 haftadır evden çıkmıyorum ne kimseyi alabiliyorum eve nede çıkabiliyorum para ve hapis cezası var
askvehuzurum caglanurr ben geçirdim atlattım çok om şükür ilk eşimde çıktı eve geldiler benimde testimi yaptılar.. Eşşmde ve bende belirtiler halsizlik, yemek yiyemedik.,kemikkerde acayip ağrı tat ve koku almama hafif ateş o kadar ağır değildi atlattık
caglanurr askvehuzurum kemik ağrısı derken benim bütün heryerim ağrıyor zor yürüyorum ama hamileliktenmi bilmiyorum 25 haftalık hamileyim dün akşama kadar ayakta çok kaldım ondanda olmuş olabilir mi
askvehuzurum caglanurr sürekli yatmak hissi hani olur ya sani 100 kişi birden gelip dövmüş vucudun öyle ağrıyor işte çok zot günlerdi şükğr 5 sydır atlattık
askvehuzurum caglanurr Benim eve geldiler testi yaptırdılar iğrenç bişey gözümden yaş geldi resmen sizde herhangi bir belirti veya belirtiler var mı