Acemiianneee Arkadaşlar bugün 10.günüm çok şükür kendimi iyi hissediyorum fakat 2. test i yapmayacağız diyor başınıza geldi mi böyle bir durum gebeyim ya düzelmediyse 14 gün sonra iyileşmiş olacaksınız diyor böyle bir sey olabilir mi ya sınır oldum .
prensesim35 Acemiianneee bnce sorumsuzluk yaptıkları dediğiniz gibi ya geçmediyse ne tedavi uyguladılar size
Miragee Acemiianneee hastayım nefesim kesiliyor ara ara de kusura bakmayın uyanıklık yapmazsak ölene kadar bakan olmıyor
balyanakoglum Acemiianneee canım test yaptırmak o kadar zor ki tanıdığın yoksa artık asla yapmıyorlar
Emiss1108 Acemiianneee kaç haftalık gebesiniz virüs bebeği etkiliyor mu bende çok korkuyrm olursam ve bebeğe bşy olursa diye rabbim size tüm hamilelelere ve hastalara yardım etsin inşlh 🤲🏻🤲🏻
Acemiianneee Miragee Bende çalıştığım kurum istiyor ona gore başlamam yapılacak vs diyeceğim yine belirtilerde devam ediyor derim artik mecbur
Acemiianneee Emiss1108 17. haftamdayım insAllah bebeği etkilemiyor diyorlar Sizlerde dikkat edin insAllah olmazsinjz
150403 Acemiianneee ilinizdeki halk sağlığına gidin orada yapıyorlar benim de eşim pozitif ben negatif im bayağı dikkat ediyoruz da Rabbim yardım etsin bulaşmaz inşallah
Masalmom tany15 bildirse de hiçbirsey yapılmıyor ben kec kez aradım aldığım cevap prosedürümüz böyle diyorlar
Masalmom Acemiianneee canım suan bende karantinadayım bana da aynı denildi ama ben bitince karantina bitti ama hala boğaz ağrım öksürüğüm devam ediyor yine test istiyorum dicem başka türlü belirti olmadan yapmıyorlar
Acemiianneee Masalmom Bende çalıştığım kurum istiyor ona gore başlamam yapılacak vs diyeceğim yine belirtiler devam ediyor da demek gerekli
Acemiianneee Eslem23 il sağlık müdürlüğü , aile hekimi , pandemi polikliniğindeki doktor kısacası herkes yani