Fulya1993 Bir_prensesannesi58 26 oldum canım dedigimi bir dene bakalım inşallah hissedersin sizin kaç haftalık bu arada
Fulya1993 Bir_prensesannesi58 kızım olacak Allah nasip ederse. Ben 19 haftalıkken falan hiç bir his yoktu bende
Cheerfulmom Esma98 Benim doktorum her gittiğimizde bize renkli ultrasonda gösteriyor 😊 gülüyor esniyo parmağını ağzına götürüyor herşeyini görüyoruz çok keyifli ya 🙏🏻
Bir_prensesannesi58 Fulya1993 Sağlıcakla al canım kucagina insallah. Ben heralde arkasi dönük Dİye daha hissetmiyorum
Pinkyellow Esma98 bugün şeker yüklemem vardı doktor ultrasonla baktı göstermedi oğlum yüzünü 2 saat sonra tekrar baktı baya ugrasti yine yok inat etmiş oglusum☺️
Fulya1993 Bir_prensesannesi58 öyledir kesin canım. Aman olsun hbiraz büyüsün öyle hisset valla her dk hareket var mı diye dinliyorum kendimi 😀 her yanı zor
Fulya1993 Zeyyno_ bende 25. Haftamda gördüm ağladım resmen sevinçten. Ama aynı benim kardeşime benziuor çenesi dudakları burnuşu.
Zeyyno_ Fulya1993 Ayy bende merak ediyorum ya😂😂🥰🥰🥰 Eşimde görsün istiyorum dışarda çalışıyor süpriz olsun devlette resim veriyorlarmı acaba ya 🤔🤔
Akfirat Esma98 en son 26.haftamda gösterdi.bir sonraki kontrole gittiğimde 29.haftamda doğum pozisyonu aldı 35.haftaya girdik o zamandan beri göstermiyor yüzünü. Meraktan bir önce doğurayım istiyorum :))))
Akfirat Bu arada benim oğlum annesini çok düşünüyor ayak vurmuyor kol dirsek vuruyor :))) kaburga kemiklerim rahat ediyor.herkes ondan şikayet ediyordu.ben bu konuda şanslıyım galiba.
Akfirat Bu arada biz kontrollere hep eşimle gittik.ekrandan kontrol boyunca eşim hep video çekti.yakınlaştırıp.tavsiye ederim.bende baştan beri her kontrolün videosu var.dönüp dönüp izliyorum. :))
Fulya1993 Zeyyno_ bizim buradaki devlette malesef renkli yok. Özele gidiyorum bende ilk kez gördüm bir daha görmek için sabırsızlanıyorum .