Duduars Bir_prensesannesi58 zaten bu siyah beyazlardan cinsiyetini hic anlayamiyorsun canım bazen gobek kordonuyla karistirilabiliyor 🙂Anca bebis bacak acma pozisyonu olursa göbegine dönerse oyle gorebiliyorlar yan cok zor anlasiliyor 🙂
Bir_prensesannesi58 Duduars Aynen canım ya doktorunda arkasi dönük kıza benziyor demesi aklimi kariştirdi
Bir_prensesannesi58 Duduars anladım canım sizin doktor ugrasmiş salayınca hareket edince görmüş bizde öyle birsey olmadi canım bence sirti hala dönük çünkü ben hareketlerini hiç hissetmiyorum.
Fulya1993 Bir_prensesannesi58 benim de geçen pazara kadar öyleydi . 25. Haftaya kadar yüzünü göremedik daha 2 gün önce görebildik ve yüzünü dönmüş hareker hissetmeye başladım eşim bile dokununca yılan gibi dans ediyor artık
Duduars Bir_prensesannesi58 daha hareketlerini hissetmemen normal canim ben 25 haftaya kadar pek hissettmedim ilk 22 de hissettim o da pek olmuyordu hareket 31 haftalik olduk yeni yeni duzenli hareketleri oluyor kimi cok harektli oluyir kimide bizimki gibi tembel.😁
Bir_prensesannesi58 Fulya1993 Ay cidden mi sağlıcakla gelsin bebişin canım bizİm hala arkasi dönük sanirsam hiç hareketlerini hissetmiyrm darisi vizede insallah canm bu arada cinsiyetnz ne öğrendiniz mi biz arkasi dönük diye kesin değil
Fulya1993 Bir_prensesannesi58 ben cinsiyeti çok küçükken ogrendim. Detaylı da da cinsiyeti gördü orda yüzü dönüktü ama 2 eliyle yüzünü komple kapatmıştı.25. haftamda anca hissediyorum oda her zaman değil elimi koyarsam canım. Darısı başına çok üzülüyorum bende başta Ama sağlıklı olsun da
Bir_prensesannesi58 Fulya1993 insallah bakalim biz ne zaman hissedcgz ama arkasi dönük diye hissetmiyrm sanirsam
Fulya1993 Bir_prensesannesi58 benim plasenta öndeydi ondan hissetmedim ama doktor yine de hissetmen lazım demişti bı baktı sırtı dönük içe vurduğu için belli olmaz hareketleri dönmesi lazım dedi 2 hafta sonra döndü o kontrolden
Bir_prensesannesi58 Fulya1993 aynen. Karnin iç tarifina vurduğu icin hissetmiyoruz bence benim bebeğim sağda sadece hafiften bazen ayaklarni sol tarafima vuruyor
Uykulugebe UrasEgeninannesi renkliye kaçıncı haftada bakıyorlar ben 18. haftamdayim daha renkli göstermedi doktorum
Mevaaaa5555 Esma98 bizimki her gittiğimiz de gösteriyor artık bildiğin resim kağıdında fotoğraf veriyor ❤️
Fulya1993 Bir_prensesannesi58 benim de solda vuruyor eşim bile fark etti ama günde 1-2 kere bu seferde sürekli hissetmeyi bekliyorsun 😀
Fulya1993 Bir_prensesannesi58 bu arada vişneli meyve suyu ve çikolata yiyip sol tarafınıza yatıp elinizi sıcak olacsk şekilde karnınıza koyun hemen orada kipirdaniyor. İçten bir his oluyor. İlk zamanlae öyle yapıyordum
Yarim_Kilo_Kiyma Esma98 Doktor önce siyah beyaz gösteriyor sonra da renkliyi gösteriyor ve yüzünü tam dönmese de renkşi olarak bir vesikalık resmini veriyor. Hatta öğlenden sonra kontrolümüz var bakalım