lentil gamzll benmki daha 7 haftalık olduğu için mi çok kötümser konuştu acaba. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek ama kendinizi çok umutlandırmayın dedi
Ayseege6156 Deletedmom328 aynen bende memnunum 🥰 ben doğum günüm 24 eylül o yüzden o güne aldım 3 hafta üzerine yani ayım dolmadan gidicem 🥰❣️
Deletedmom328 Ayseege6156 ben bugün aradım canım duygu hanımın muayene ücreti zamlanmış 240₺ olmuş nst 75 doğum ücretide 3250 normal doğum 4250 zorunlu sezeryan fiyatı
Ceydos gamzll gidip görüşmenizi tavsiye ederim bilgi veriyorlar direk zaten sonra anlaşmalı sigorta şirketine yönlendiriliyorsunuz onlar da detaylı bilgi veriyor zaten. Burda da memnun kalırsınız mutlaka araştırın da isterseniz benim doktorum volkan aksakallı bayan düşünürseniz de pınar türk ü tavsiye ederim çok ilgili ve tatlı bir bayandır kendisi de.:)
gamzll Ceydos evet pınar hanımı ceylan Hastanesinden biliyorum çok ilgili biri Volkan beyi de çok iyi duydum şu an için özel sigorta yok ama yine de olur mu ki bu paket olayı
Asel61 Nurray parayla alakası yok bence bazen şartlar benim yaşadığım yerde sadece bir doktor var beğen veya beğenme mecbur gidiyorum özel hastane yok özel muayene yok en yakın özel hastane 1 saat 20 dakika ve yollar da çok düzgün değil rabbim herkeze kolay doğum nasip etsin inş saglik la almayı nasip etsin
Cansummm Cicilibicili maslak Acıbadem hastanesi, doktorum Perinotoloji uzmanı İbrahim Bildirici, muayene ücreti 1000 TL, sezeryan doğum 18 bin TL, riskli gebelik geçirenlere şiddetle tavsiye edebileceğim bir doktor.
Sevda3444 Reysare evet bende anlamadım tam emin olamıyorum bu hastaneden de doktorumdan da bir türlü zaten ☹️
MeLy90 @NaimeYilmaz neden sabitlemeyi kaldırdınız ? Burada çok güzel bilgi paylaşımı oluyordu. Lütfen yeniden üst sıraya alır mısınız ?
lentil Gulsinem bundan önce gittiğimde normaldi. Kese gerektiği oranda büyümüyor demekmiş. Doktor büyüyedebilir büyümezse de kalp atışı durur bebeğin dedi. Yaşayıp olumlu sonuçlanan var mı onu öerak ediyorm
sinemkumandanveren heyecanlibiranne_ evet biraz soğuk bankada öyle geliyor yapısı mi öyle bilmiyorum ama biraz donuk 😀😀😀😀
heyecanlibiranne_ sinemkumandanveren rahat edebileceğin, kendini iyi hissedebileceğin bir doktorla devam et derim tatlım. Bu senin için de ilerde bebiş için de iyi olacaktır 😊