esraizmirli Merveakdemir ben daha dün gittim muayene ücreti normalde 100 tl idi şuan zam gelmiş 125 tl olmuş benden bu ücret alındı
Adladl esraizmirli doktordan doktora fark ediyor mu ? Ben koşuyolu medipol 190 TL olduğu için Pendik medipole geçecektim.
Hazi İstanbul Bakırköy Dr Sevil Sarıer, muayene ücreti 250 tl. Çok tatlı ve tecrübeli biri. Doğum ücreti ve hastane için henüz konuşmadık
esraizmirli Adladl yok doktordan doktora farketmiyor ücret ilçeden ilçeye farkediyor canım şuanki ücret 125 tl pendik medipolde
Fatmanur_derici Cicilibicili Antalya özel oft hastanesi Ümmühan hanım muayene 110 doğum 3500 ama doktorumdan çok memnunum bir çok özel hastaneye gitmeme rağmen en iyisi
Senagk06 E_BB06 3 sene önce oğluma 300 tl yaptırmıştım bu gebeliğimde 7 haftalığım daha fiyatını bilmiyorum
htcezgn BKA16 Merhaba, Bursa Medicana Uzman Dr Pınar Türk e 5 aydır gidiyorum, iletişimi gayet iyi tavsiye ederim☺️
gamzll htcezgn pınar hanımı ceylan hastanesinden biliyorum çok tatlı dilli muayene ücreti ve doğum ücreti nedir acaba biliyor musunuz
aysedemirucar Cicilibicili konya medicanaya hdecek ilk defa rengin hocayı çok ovuuorlar ücreti 160 TL bakalım inşallah güzel güzel gidip geliriz
gamzll lentil merhaba benim de kesem küçük 15 haftalık hamileyim doktorum yoluna gireceğini söylüyor inşallah öyle olur
lentil gamzll benmki daha 7 haftalık olduğu için mi çok kötümser konuştu acaba. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek ama kendinizi çok umutlandırmayın dedi
htcezgn gamzll merhaba muayene ucreti 215₺ fakat doğum ücreti net degil.. Şöyle ki; sompo sigortayla anlasmaliymis sanırım hastne onlarla anlasmak gerekiyormuş haftaya gidip netlestirecegiz inş o zaman bilgi veririm size de🙂
Aminesare Bsrltprmk kadın Doğum ayrı binada kolan tarafından olan giriş kapısının solunda doktorların odaları gayet yeterli bence ufak değiller benim doktorumunki değil bence