Sinem1903 Yaseminnnnnnn 500 lira diyolar ama bide temmuz ayında zam gelmiş doğumlara isterseniz bi konuşun hastaneyle bende haftaya gidicem konuşmaya. Ilk zamanlar konuştuğunda fiyatlar dediğim gibiydi zam geldi faln diyolar
Ceydos gamzll evet evet doğuma kadar muayeneler dahil 9 kere yani tahlilerde %20 indirim doğum dahil normal veya sezeryan farketmiyor Küvez teminatı var her bebek için çoğul gebeliklerde de anlaşmalı diş hekimlerinde diş tedavisi var bir kere bide
gamzll Ceydos çok teşekkür ederim gayet uyguna geliyormus telefonla bilgi verirler mi acaba gidip görüşmek mi lazım bende 15 haftalık hsmileyim aslında doktorumdan memnunum ancak doğum ücreti çok fazla geldiği için değiştirmek istiyorum
Adenmasal Recai Pabuçcu özel kliniğine gidiyorum muayene ücreti 400 TL doğum içinde 10500 diye konuştuk
inancalmira Elifozmen33 normal Allah’ın izniyle ama doktorum çok iyi sanki doktora değil de yakın sevdiğim birisinin yanına gitmiş gibi
Mrv12_nur_yigit tugbdndr_ ozel tekden hastanesine gidiyorum ben doktorumda Serkan yurtsever cok memnunum
Merveerhannn Cicilibicili Esenler Avicenna Hast. Doktor İbrahim Çelebi 100 Tl . Çok memnunum . 1 senedir gidiyorum, 4 haftalık gebeyim 🥳
Gulsinem Reysare merhaba bende aynı hastaneye gidiyorum Asiye hanım benim doktorumda çok ilgili kendisi çok seviyorum abla gibi 2.dogumum olucak kendisinde ama bende zorunlu sezeryan oluyorum 3100 dediler bana
lentil Gulsinem Rukenken Deletedmom328 Mlktrgt Oznurr34 kızlar kesenn küçük olması ve bunun sonucunda ne olduğuna dair bir bilginiz var mı
Eceslh gamzll benim doktorum müzeyyen uyanık zam gelmeden önce sormuştum 5 bin küsürdü suan net bilmyrm ama yne 5 bin 6 bin arasındadır
Dgull Cicilibicili Ankara koru hastanesinin sahibi prof. Aydan Biri doktorum 😇🙏 şikayet olrak da lokman hekim akaydaki selçuk aslanı edebilirim. Doktorlukla alakası olmayan bir adam gerçi insanlıklada yok da neyse
lentil Cicilibicili Melikedaniss Senagk06 Ppeelliinn Matmazelhanim Dgull kızlar hiç kesenin düşük olması bundan dolayı bebeğin kalbinin durması ile ilgili bir bilginiz varmı@
Sumeyyetiz Elfyldz bildirim yeni geldi kusura bakmayın doğumu orada yapmadım kontrollere gidiyordum hiç bilmiyorum