bernabaskaci Elcinarin_2506 bende aynı hastaneye gidiyorum ama oaket olarak alınabildiğini bilmiyordum nasıl oluyor acaba bilgi verebilir misiniz? Birde doktorunuz kim?
Seyma0280- Erzurumdaannelik Bünyamin bey üniversitedeymiş daha önce Buhara’ya geçmiş bir de Muhammet beyi duydum Buhara’da ona da çok iyi dediler
Seldamom Cicilibicili iki gün once ümraniye hisar hastanesine mide bulantım için gittim, yaptıkları sadece ultrason ile bakmak kan ve idrar testi yapmak serum ve iğne yapmak! 900 tl ödeyip cıktım ?
Eceslh gamzll benim doktorum müzeyyen uyanık zam gelmeden önce sormuştum 5 bin küsürdü suan net bilmyrm ama yne 5 bin 6 bin arasındadır
gamzll Ceydos merhaba pakete doğuma kadar olan bütün muayeneler dahil oluyor mu başka neler var acaba bende hastane ve doktor araştırıyorum da 😊
Ceydos gamzll evet evet doğuma kadar muayeneler dahil 9 kere yani tahlilerde %20 indirim doğum dahil normal veya sezeryan farketmiyor Küvez teminatı var her bebek için çoğul gebeliklerde de anlaşmalı diş hekimlerinde diş tedavisi var bir kere bide
Deletedmom328 busrakocaman ayşe hanım harika çok tatlı çok güler yüzlü tedavi sürecinde gitmiştim bir 3 ay kadar çok yardımcı oldu çok ilgiliydi💕
Deletedmom328 Ayseege6156 bende duygu hanıma gidiyorum çok tatlı bir doktor ilk bebeğimdede duygu hanıma gittim hatta öncesindede gittim 3 yıldır beraberiz😂😂
Ayseege6156 Deletedmom328 benim daha ilk gebeliğim fakat çok memnunum herşeyimle ilgileniyor 😌 işk defa ona giden biriyle karşılaştım 😅
Ayseege6156 Deletedmom328 canım sen doğum ücretini öğrendin mi? Ben sormayı unuttum da bir daha ki randrvum da 24 eylülde daha çok var🙈
gamzll CananAybey16 merhaba ziya beyin doğum ücreti ne kadar acaba hem doktora hem hastaneye ayrı ücret verecek misiniz bilginiz var mı
CananAybey16 gamzll sadece muaynanesine gidiyorum kontrole canım 150 tl muayne ücreti veriyorum bazen 100 veriyorum hastaneye sadece gittiğinde doğum parası anlaşılıyor o kadar hastaneyle anlaşmalı zaten Ziya çetin
haticelevent55 Istanbul küçükköy özel duygu hastanesi doktor ayten murat erdeme giden varsa lütfen yazabilirmi
Sheems Benovse_mamedova2020 Salam, Real klinikasında təbii doguş, keysəriyyənin qiyməti təxmini nə qədərdir?