Merah2204 Yaseminnnnnnn evet genelde yüz yüze yapmak istiyorlar görüşmeleri eğer orada bir hasta olduğunuz kayıtlı ise bilgi veriyorlar 😊
Elifozmen33 Mersinde ozel hastaneue giden var mii dogum fiyatlarini ogrenmek istiyorum da yardimci olursankz sevinirimm
merveysel3001 Bebyb merhaba bende hayat hastanesine gidiyorum Nazmiye hanıma ama 135 ödüyorum neden acaba siz kaç haftadasınız?
Naimeismail001 Bynkus01 canım ben 3.5 ay önce doğum yaptım çok tatlı biri gerçekten 2 ncı çocuğum olsa yine giderim Erkan beyde iyi mesleğinde görümcem ve eltim onda doğum yaptılar ☺️
Dilnaz Cicilibicili İstanbul taksim acibadem hastanesi her şey dahil 6000 TL Prof. Dr. Faruk Abike. Çok iyi bir doktor tavsiye ederim. SGK geçmiyor hastanede
Elif4293 150 tl üstü muayene ücreti neden veriyorsunuz 10 dk konuşuyoruz o kadar Doğum zamanında 5000 tl ye kadar ideal bence
Tugbadrsn Elif4293 Elif4293 bencede çpk gereksiz yaa ne bilim bazılarını okudm çok para veren var ben 100 ü geçemzdi muayene ücretim
Svtpgzlbs Reysare Hastahane olarak güzel, temiz. Doktorlar iyi ama normal doğum yapan yok. Herkesi sezeryana alıyorlar. Nedense hepsi de zorunlu sezeryan
Reysare Svtpgzlbs hımm Derya hanım için tam tersi duyum aldım ama 🤔varsa kızlar Nisa hastanesinde doğum yapan bilgi verirseniz çok seviniriz ☺️
Busrakara nilinannesiii bugün bir arkadaşım görüşmüş bilgin beye gidiyor muayene 250 tl. Normal Doğum sezaryen fark etmez 4300 demiş. Takip ediyorum da fiyatlar değişiyor acaba neden
Gulaybayrakdar Reysare ilk doğumumu Derya hanımda yaptım şimdi 2. De de ona gidiyorum çok memnunum. Sezeryan oldum ama çatıdan kaynaklı sorun vardı. Dr olsun yinede bekleyelim belki gelir normal dedi ama malesef olmadı kanamayla acil sezeryana girmiştim.
fidannkubra Cicilibicili bagdat caddesinde prof. Melih atahan Güven muane ücret 650 Lira ama her şeyiyle değer çok bilgi ve bilinçli bir doktor
Ebrar-a Simal61 anladım canım çok saol öneren kişi daha doğum yapmadı canım ama sezeryan düşünüyor mecburi sağlık nedenlerinden dolayı
Reysare Gulaybayrakdar hımm evet Derya hanım gerçekten iyi niyetli bir doktor sanmıyorum normal olacakken zorunlu sezeryana alsın demekki öyle olması gerekti sezeryan oldu