Oznurdurak2020 Cicilibicili İstanbul Bahçelievler Semt polikliniğine kadın hastalıkları ve doğum bölümüne randevu aldım. Kemal hasan solak diye erkek doktor gayet iyi muayene oldum ultrason görüntüsünü de aldım aradan 3 hafta geçti aynı bölüme randevu aldım hasan seyrekbasan adına gittiğime gideceğime pişman etti gebelere bakılmıyor burada diyerek ben soru sordukça ben Türkçe konuşmuyor muyum burada hamilelere bakılmıyor diyip devletin çalıştırdığı doktor eline muhtaç olan hamile bayanlara bu şekilde tersleyip gözyaşı döktürüyor yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum Zaten randevu yok neredeyse hiçbir hastane gebelere bakmıyor yada randevu alamıyorum bu şekilde beni mağdur etti hiçbir bilgi de vermedi bebeğim hakkında Allah ıslah etsin bişey demiyorum artık…😧😢😥
kediko Oznurdurak2020 Cimer’e şikayette bulunun. Google’a yazın çıkar. Çok kısa sürede size dönüş yapıyorlar.
Pinkly FatmaNur51 kan testleri yapiliyor. Pihtilasma cikarsa dusuk oluyor. O testlerin yapılması gerekiyor. Trombofili paneli 4 lu diye geciyor. Ben bayagi arastirdim. En ucuz 900 du. Daha ucuza var mi bilmiyorum. Varsa söyleyebilir misiniz
bskdrn Pinkly merhaba dusuk yasamistim ve kan pihtilasmasi var mi diye test yaptirmak istedim kocaelide yasiyorum buradaki devlet hastanesine (derince egitim arastirma hastanesi) tibbi genetik bolumunde gerekli testleri yaptirmistim yani ozele ucret vermeden testi yaptirdik esim de bende kan verdik. Yasadiginiz ildeki hastanede Tıbbi Genetik bolumu var ise arastirabilirsiniz.
Arse1677 Pinkly universite hastanelerinde tıbbi genetik bölümünden ücretsiz trombofoli testi yaptırabilirsiniz
Yaseminnnnnnn Ozlmchngr evet muayene sırasında da oyleydi ve cok bilgili biri gebelikte bir kezde olsa gidilmeli bence cocugun sagliklik oldugunu teyit etmek icin
Bulutmom Cicilibicili istanbul Bahçelievler sevgim kadın Doğum dr.inci karalar iyi bir doktor muayene ücreti 300 tl
Dgnyagli İzmir özel Egepol hastanesine gidiyorum, muayene ücreti 125 TL, Dr Bülent Turgut Ay’a gidiyorum ve çok memnunum. Doğum ücreti 3900 ama yeni yolda değişicekmiş.
Yigit2015 Ebrar-a bende gebzedeyim ama hic bir fikrim olmadigindan eski doktoruma gidiyorum kavacik a
Baharbek Özel Kocaeli Hastanesi Dr Hilal Bayram’a gidiyorum doktorumdan çook çook memnunum 😍 muayene ücreti 120 TL doğum parasını henüz bilmiyorum
Gulaybayrakdar gulben_pyrz19 ben gittim. Ertesi gün hemeen özele döndüm bebeğe baktı baktı hiç bişey söylemedi. Cinsiyet belli olduğu halde söylemedi ertesi gün özel hastanede %100 erkek dedi dr.
Pinkly Kizlar ben ikiz bekliyorum henuz daha cok yeni. Bu durumda beni hem kadin dogum doktoru hem de ayrıca perinatolog mu takip etmeli?
Nisa_arbas fosforlukalem lk Masalyolcuuuu merhabalar. 7000 lira fiyat üzerinden takipli hastalarına indirim sunuyorlar mı? Yoksa direk bu fiyat üzerinden mi anlastınız?
Denizdnz Ankara Medicana özel sağlık olduğu için fiyat tam bilmiyorum ama bi hastadan normal 8 küsür sezeryan 4 küsür diye duydum ben emiz sormadım
Merah2204 İstanbul/ Kolan hospital Doktorum :Kerem Doğa Seçkin muayene ücreti 300₺ doktorumdan çok memnunum Doğum ücreti 8500 +1000₺ epidural +1000 ₺ mesai saati dışı Doğum gerçekleşirse ☺️
Yaseminnnnnnn Merah2204 bende bilgi icin aradim ama bilgi vermediler tsk ederim ogrendigim iyi oldu :)
Merah2204 Yaseminnnnnnn evet genelde yüz yüze yapmak istiyorlar görüşmeleri eğer orada bir hasta olduğunuz kayıtlı ise bilgi veriyorlar 😊