BA3480 İstanbul Çamlıca Hisar Hastanesine gidiyorum, 100₺ muayene ücreti var sgk için, şimdilik memnunum. Tahlil vs fiyatları da çevre hastanelere göre uygun, temiz ve düzenli bir hastane şimdilik gözlemlediğim kadarıyla
[silindi] Pinkly Recep Has ve onunla ayni binada ofisi olan bir hoca daha vardi. Ben ilk doktor ararken denk gelmistim. Halaskargazi’de yeni yapilan Lotus Plaza’da ofisleri gorunuyor. Yorumlari cok cok iyiydi bi bakin isterseniz
Pinkly [silindi] perinataoliglar dogumu da yapiyor mu? Ben komple gebelik takibinden doguma kadar yapabilecek birini arıyorum aslinda. Ikiz gebelik
[silindi] Pinkly asistanini bi aramanizda fayda var, ben kendilerine gitmedim ama benim doktorum da tup bebek uzmani bi prof. Capadan emekli. Beni takip ediyor, dogumu da yapacak insallah. Genelde cok yasli degilse ve acikca doguma girmiyorum demiyorsa dogum yapiyor doktorlar.
Tubiiko Gulsens yani Sigortadan Sigortaya farklılık gösteriyor benim işimden dolayı sağlık Sigortam var ama çok karışık işler bu Sigorta bedelleri ya😂 ama fiyat güncellemesi etkileyebilir 🙈
Tubiiko Gulsens Gulsens evet normalde biraz daha mesafeli ama ben suan 14+5deyim ilk muayenelerde biraz daha mesafeliydi şuanda biraz daha iyi ama herşeyi sormak gerekiyor anladığım kadarıyla tek tek biraz yoruyor benide anlat işte herseyi be kadın diyorum yani😂😂
Gulsens Tubiiko benim de ikinci daha ondan olabilir 😊 bana şekerinyüksek dedi ama ne yap ne et bi tavsiye vermedi devam ederse başka bölüme yönlendirecek dedi sadece 😊Ayın 12 sinde ikili tarama testim var bakalım inşallah herşey yolunda olur sizin cinsiyet belli oldu mu ?
Aysoo E_BB06 ben iki defa gittim çok içilen bi doktora ama pek memnun kalamadım kötü birşey yok ama içine sinmedi nedense
emine0808 E_BB06 ben yarın gideceğim ilk kontrole doktorun tavrına göre devam edip etmeyeceğime karar vereceğim
Tubiiko Gulsens genelde endokrine yönlendiriyorlar şeker için diye biliyorum gebelikte şeker çıktığında. Bana 12. Haftamda söylemişti cinsiyetini ama kesin değil erkek gözüküyor dedi 16 da netleşiyor haftaya gideceğiz bakalım :)
Ozlmchngr Bende Bursa Umi Plazada Cenk AŞKALLİ ye gidiyorum muayene ücreti 300 lira bir muayene bir kontrol şeklinde ilerliyor .doğum ücretini henüz bilmiyorum
Ozlmchngr 3 yıldır gidiyorum Cenk Bey’e çok çok memnunum bu süreçte doktor çok önemli anlayışı ve içtenliği paha bicilmez eşimde bende iyiki tanımışız …inşallah hayırlısıyla bebeğimizi de kucağımıza almak nasip olur herkese de sağlıkla sıhhatle evlatlarini kucaklarına almak nasip olsun inşallah