Edtu94- canmars üslup sıkıntısı var . Hasta takibi yokk. Mode bulantı var diyosunz tamam yazacam bisey diyo reçeteye mide bulantsi için bisey yazmıyo kafa 1 milyon calisiyo . Değmez
ElifR Merhaba özel Akhisar hastanesinde Doğum ücretlerini bilen var mı? Şehir dışından gideceğim,telefonda bilgi veremiyorlarmış. 🙄
YagzKbra3 Sedaaaaaaccccaannsssns Ne zaman doğum yapacaksnzz acaba 🥰benim 2inci sezeryan olacak nasıpse.
Esma_Ceyhan Mlktrgt evet çok memnunum doktorumdan çok güzel ilgileniyo doğumum gece bile olsa şirin hanımı cagiricaz inşallah
Tubiiko Gulsens memnunum çok tatlı ve naif bir hanım . Sadece çok fazla detaya girmiyor özellikle yeme içme konusunda ama bende araştırarak eksikleri tamamlıyorum bazen sormayı unutuyorum çünkü :) sizin kaçıncı haftanız
Gulsens Tubiiko ben 9 +2 yim sanki instada olduğu gibi değil biraz mesafeli gibi geldi kalp atışını görüyoruz duymaya gerek yok dedi mesela dediğiniz gibi ayrıntıya inmiyor ama değiştirmeye de üşeniyorum yeni doktor aramak istemiyorum sizin kaçıncı haftanız
Umksanbe Elagny97_ yaa ben evlenmeden önce ailemle orda oturuyordum Karaaslan taşra dede de sen tam neredesin
turansmom1 Cicilibicili İstanbul maltepe ersoy hastanesi, doktorum suna hanım çok memnunum. Sezeryande, normalde 3000 lira🥳
Eylulce turansmom1 merhaba ben de ayni ddoktora gidiyorum. Evime yakin oldugu icin gidiyorum doktor hakkinda pek bilgim yok siz daha onceden biliyor muydunuz doktoru
Grcdnc Akdulun15 Merhaba hanımefendi ben de koru hastanesi için doğum paketi almak istiyorum şu an 8 haftalık hamileyim şimdiden almam erken mi olur siz 32. Haftanız da aldığınızi belirtmissiniz bir sorayım dedim teşekkürler..
Akdulun15 Grcdnc Ben şehir değişikliği sebebinden dolayı geç almak zorunda kaldım. Hastane ile görüşüp detaylı bilgi alabilirsiniz herşey gibi doğum paketlerinde de sürekli bir fiyat artışı oluyor.
Tubiiko Gulsens Gulsens evet normalde biraz daha mesafeli ama ben suan 14+5deyim ilk muayenelerde biraz daha mesafeliydi şuanda biraz daha iyi ama herşeyi sormak gerekiyor anladığım kadarıyla tek tek biraz yoruyor benide anlat işte herseyi be kadın diyorum yani😂😂
Ebrar-a sehergumus memnun musunuz bende Gebze Darıca dayım medar a gitmeyi düşünüyorum da doktor bakıyordum
sehergumus Ebrar-a memnunun ben de önceden darıcada oturuyorsum orda hospitalparkta dr. yaprak asma ya başlamaştım. 1.5 ay kala ordan ayrılmış ben de medara başladım ama memnun kaldım. Doktor gayet iyi tavsiye ederim.
Gulsens Tubiiko sizin diğer yorumlarınızı okudum da Sigortanız farklı sanırım ben 4 ben Anadolu Sigorta yaptım on muayene + Doğum içinde o yüzden hiç fiyat konuşmadım zam gelse de beni etkilemez diye düşündüm🤣
Tubiiko Gulsens yani Sigortadan Sigortaya farklılık gösteriyor benim işimden dolayı sağlık Sigortam var ama çok karışık işler bu Sigorta bedelleri ya😂 ama fiyat güncellemesi etkileyebilir 🙈