Havvaozgur ay cok sukur ya! Biri dile getirdi, bi suru yonu var sonucta bu hastane islerinin. Burada surekli birilerini yeren bir grup var. Ben meslegimin en iyi okulundan mezun olmusum, afedersin esek gibi calisiyorum, ustune yuksek lisans tezimi yazmaya calisiyorum, ustune hamilelik surdurmeye calisiyorum. İsyerine biraz gec git, bi ton laf, soz. Erken cikabilmek keyifleri isterse mumkun. Ben her gun nizami ne beslenebilirim ne de oyle butun gun devlet hastanesine gideyim de doktor bekleyim diyebilirim. Evde gobegimi sivazlayip kapi kapi gezip tum gun gecirsem bana da her sey rahat gorunurdu. Sgk dan yararlanmayi ben de isterim, kimse enayi degil. Her ay maasimdan asgari ucret kadar sgk primi kesilirken keyif almiyorum yani. Bir de herkes dogurtuyor tabi de annem beni dogururken kadini mahvetmisler, uc gun once suyu gelmis, 4650gr 57 cmlik bir bebekmisim, 3 gun oyle yatirmislar kadini. Rahim duvarina dikmisler, bir yerden baska yere.Hala kadin icimde dikisler cekme yapiyor, hissediyorum diyor. Her yerde sorun yasayabilirsin ama secme sansin olmadiginda bu ihtimallerin daha yuksek. Bi de bi cok insanin ilk ciddi doktor ziyareti dogumla oluyor, saglik sektoru ve olabileceklerle ilgili cok minnos dusuncelere sahipler. Ben 10 yildir kardesimin kanser hastaligi yuzunden gormedigim profesor/doc/cocuk onkologu kalmamis. Butun cok iyi proflar devlette tum tahlil,film islerini yaptirir ozel muayenehanede gormek ister yoksa tedavin de surecin de karambole isler. Hamilelik hastalik degil ama surecim karambole islesin istemem tabi ki. Ne icin calisiyoruz ki sonucta? Herkesin hayati kendine gore, biraz empati ve saygi cercevesinde ilerlese keske tum sohbetler