Tubiiko Gulsens memnunum çok tatlı ve naif bir hanım . Sadece çok fazla detaya girmiyor özellikle yeme içme konusunda ama bende araştırarak eksikleri tamamlıyorum bazen sormayı unutuyorum çünkü :) sizin kaçıncı haftanız
Ayca28 Pandabekleyenanne taksim Acıbadem’le biz bi fiyata anlaştık son anda bunlar değişmez sanırım değil mi bilginiz var mı
Frdglp Merveeeeeeeeeeeeeee anladim canim dogum ucretleri peki diger doktorlar icinde gecerlidir degilmi sezeryan ucretini biliyomusun peki
dilara1601 Paula Naimeismail001 canım memnun musun? Bende adanadayim gelin geldim buraya birkaç tane doktora gittim içime sinmedi iyi mi ilgili mi ?
Pinarx07 Gmzegul galiba oyle oluyor bnde anlamadim müjde hanimin 160 tl saçma olmuş bnce fiyat farki 🙂
Gmzegul Pinarx07 ben 2 ay önce vermiştim 140 lirayı o arada zam gelmediyse bence de biraz saçma olmuş 🤷♀️
Busrabdullah_123 noblemuslimah arkadaşım da o doktora gitti ve doğum yaptı rabbim sizide kurtarsin ınsallh
Betuldefnem Mustmom evet esra hanımdan önce fatma hanımla başlamıştım ama ilgisiz tavırlar olunca esra hanıma geçtim ve gerçekten çok ilgili her konuda
Mustmom Betuldefnem peki randevusuz gitme sansimiz yok degilmi? Bende esenler medipolden bi dr ariyorum da
Betuldefnem Mustmom yok canım internetten alabilirsin randevu yada arayıp akşam nöbetçi olduğu günü öğrenip randevusuz gidebilirsin ben öyle yapıyorum eşimle gidiyorum
1ipek- HilalG Cok ilgili degil diye duymustum memnunmusunuz,muayeneye es de girebiliyor mu,bende Kutahya parkhayat Ebru Hn.gidiyorum,muayene 95tl dogum ucretlerini bilmiyorum
HilalG 1ipek- Ben çok memnunum doktorum dan eşim de girebiliyor son bi kaç randevum da korona dan dolayı almamışlardır bi kaç ay 85 muayene ücreti de🤗 doğum ücreti sezeryan 1900 normal 1600 diye biliyodum ama tabi güncel değil tekrar sormak lazım
Gozdeozel-34 Neslihan_1616 bende gittim Seda hanıma ilk bebek var mi diye görmek için bende memnun kalmadım. Nilüfer’de ki şubesine geçtim ve Songül Yapıcı hanıma devam ediyorum ve aşırı memnunum.çok ilgili pozitif negatif bir şey söylerken bile pozitif söyleyebiliyor. Çok tatlı dilli ve iyi bir kadın. Kalp atışını onda duyduk bir daha ki kontrole gideceğiz bakalım hayırlısıyla 😊
Neslihan_1616 Gozdeozel-34 ilk bebek ilk heyecan bu işleri bilmediğimizden doktor o kadar önemli ki.Dediğiniz gibi kötü bir şey olsa bile güzel bir dille anlatılması gerek.Sağlıcakla kucağımıza alalım miniklerimizi inşallah 😊