Bebemmm yagmurclk ben daha yeni olduğu için sanırım Küçükköy duygu olucak arayıştayım 6+6 daha yeniyim
yagmurclk Bebemmm Ben 27 haftalık oldum başarı da Kenan beye gidiyordum ama çoğunlukla sezeryan yapıyor sosyal medyasından bakıyorum. Bende bu hafta duygu Hastanesi’ne geçmeye düşünüyorum yeşim yanıma inşallah.
Bebemmm yagmurclk aslında Ayşin hanım vardı eskiden Şafak hastanesiyle anlaşmalı mükemmel bir doktor 12 sene evvel eltim doğumunu yapmıştı ne Avrasya ne başarı ikisinde de olumsuz çok duyum aldım muhtemel duygu Küçükköy Ayşin hanımı bulamazsam
Deletedmom335 honeybooble eşin alınmamasına inanılmaz şaşırdım ilk kez duydum böyle bir şeyi🤦🏻♀️ Sebep olarak ne sunuyorlar gerçekten merak ettim
honeybooble Deletedmom335 ben covidden dolayı mı diye düşünürken çoğu devlet hastanesi almıyormuş öncesinde de nedense, çıktığımı bekleyen birisine sordum öncedende alınmıyordu dedi
YagzKbra3 Tugce2633 çok sağolun bende şehir hastanesi düşünüyorum 1 inci doğumum ümit hastanesi abdurrahman beydi çok mennundum.
edalianne Hacettepe Üniversitesi Dr. Özgür ÖZYÜNCÜ muayane ücreti 158 lira, doğum da para ödüyormuyuz bilmiyorum
Zlm29 Reysare nasıl normal dogum ve sezeryan fiyatı öyle Ya ben 34 haftalik bıraktım fiyatı yükselttiler diye normal doğuma 1850 dediler sezeryanda 3000 dediler bunlar neye gore fiyat veriyorlar anlamadım. Inan bak şuan 35+5 ım erdem hastanesine geçtim fiyatı yükselttiler diye
Reysare Zlm29 valla canım ben sorduğumda öyle dediler doktorumun ismini sordu normal bu zorunlu sezeryan bu dediler ama bi Dahaki gidişimde sorucam tekrar dalga geçer gibi 2 ayda fiyat mı yükselir
Melikeakkc SedaBulut evet çok memnunum ☺️ Güzel ilgileniyor Güler yüzlü bir doktor ☺️ Ultrason fotoğraflarını çok güzel çekiyor ☺️
Baharem Lizz pandemide doğum mu yapılır demiş ya doktorunuz ona istinaden dedim devlet hastanesi için konuştum
Lizz Baharem yanlış anlaşılmış galiba devlet hastanesi pandemiden dolayı kapalı. özele gitmek zorunda kaliyorz
Nurayyystn Cicilibicili çanakkale medicalpark hastanesi doktor Cem reşat göknur muayene ücreti 125 tl ama askeri personel indiriminden dolayı 103 tl normal doğum 3000 sezeryan 4000 tl dediler
Esra43 Cicilibicili Kütahya Özel Anadolu hastanesi ne giriyorum doktorum Yasin bıyık muayene ücreti 85 memnunum doktorumdan tavsiye ederim
Eda- Edaedaeda medikal park ve Anadolu da yaptırıyordu şimdi sadece Anadolu o da 2. 700 falan dı yanlış değilsem
Edaedaeda Eda- bende fethi beye gidiyorum da kendine özel muayene yeri açmış henüz konuşmadım muayene aynı 150 tl
Toprakiklim Serapsc bende avcilar medicana nil hanim a gittim ilk kez 150 tl dogum ile ilgili fiyat almadim . Bunu hastaneden mi yoksa doktordan mi danışmaliyiz
Gmze3422 Meltemmates bende Silivri’de Anadolu ya duygu hocaya gidiyorum 3300 dediler ama sezeryan için. 3700 ne için acaba geçen hafta duygu hoca 3300 diye biliyorum dedi
Serapsc 1994ozg aaa nerde oturuyorsunuz normal doğum mu düşünüyorsunuz bana ilk hamileliğimde ikisini de anlatmıştı artı eksi yönlerini ama ben direk sezeryan istemiştim☺️ Bu doğumumda henüz konuşmadık ama normali beklemeyi düşünüyorum ☺️ Ben henüz 15 haftalık hamileyim