Busra_Yesilirmak Medicine Bağcılar Derya Sivri Aydın doktor adı. 110₺ muayene ücreti. Sezeryan ve normal doğum hakkında bilgim yok ilk muayenemizdi. Hepimiz sağlıkla kuçağımıza alırız yavrularımız inşallah.
Ozgebtn Gizemito çok sinir bozucu gerçekten 😐 ben sigorta şirketinden aldım başka hastanede de kullanabilirim ama Ertan hocayı kapsarmı nasıl olacak bilmiyorum
sarisu1 MeLy90 bende diyorum çok mu acele ediyorum ama insan herşeyi planlamak istiyor ☺️ 13 haftaya dönmek istemem çok zor geçti 16 a kadar şükür şimdi keyfini çıkarıyorum
BusraMerinc Nurdan_flz1 merhaba bende Gebze medar hastanesine gidiyorum adı değişti eskiden Konak tı sezeryan ücreti doğru ama normal ücreti 2900 TL indirim isteyin derim
Betuldefnem Sltn2834 medipollerde fiyatlar değişiyor mesela ben bağcılar medipol mega nın yanında oturuyorum ama burda 150 muyane esenlerde 90 tl
Hilal93 Ceysem4545 bugün sordum bende 2000 olmuş benim görümcem doğum yapmıştı geçen sene 1800 dü o zaman zam gelmiş ama olsun 😊
selen_turgut01 Elvan_sare anladım canım sağol bakalım bende önümüzde ki hafta ici gidecem testler yapacağını söyledi
Kbra_1992 Ka123der Merhaba bende o doktora gidicektim ama vazgeçtim herkes kötü bahsetti dahada yeni hamileyim. Bursadayım bende. Endişelendim ve değişrirdim siz nekdrlıksınız acaba
Tubask Meltemmates doğum ücreti 3700 normlde sezeryanda aynı bende Gidiodum bıraktım çok pahalı die medilafa başladım 1300 tl
Ceydos Bursa Medicanaya gidiyorum Dr Volkan Aksakallı çok iyi bir doktordur muayenesi 215 tl ben doğum paketi aldım 7000 tl civarı muayenelere dahil tahlillerde indirim oluyor bide doğum paketi olmadan da 6000 tl doğum.
gamzll Ceydos merhaba pakete doğuma kadar olan bütün muayeneler dahil oluyor mu başka neler var acaba bende hastane ve doktor araştırıyorum da 😊
Mucizeninannesi07 Ceydos merhaba bende müzeyyen hanıma gidiyorum.doğum paketleri varmı?muayneyi tahlilleri karsılayan?bende paket yapabilirmiym acaba.bide sizin dogm ne normalmi sezeryan mı
yagmurclk Bebemmm sanırım bende ona bakıyordum:) siz hangi hastaneye gidiyorsunuz canım ben küçükköy başarıya gidiyorum
Bebemmm yagmurclk ben daha yeni olduğu için sanırım Küçükköy duygu olucak arayıştayım 6+6 daha yeniyim
Ebru______ yagmurclk İlk doğumum olacak o yüzden doğum konusunda henüz fikrim yok ama o kadar çok tavsiye edildi ki son ayımıza girdik şu ana kadar kontroller konusunda gayet memnun kaldım. İnşaallah doğum için de aynı şeyleri söylerim 🤗