Serrax Bugün 2 buçukta kontrolüm var ve çok heyecanlıyım 🤩 daha önce 2 kaybım var pıhtılaşmam varmış iğne kullanıyorum bu sefer. İnşallah duyarım hayırlısıyla kızlar dua edin😭🤲🏼
fundamutluu Benimde bugün 15:30 da var kalp atışlarını duymak için. Öyle heycanlıyım ki umarım her şey yolunda gider🙏
Hlme-26 İğnelerini düzenli kullandığında nasipse sağlıcakla oluyorlar rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🙏🏻
Serrax Çok sağ olun kızlar. Kalbim pır pır çok az kaldı yoldayım gidiyorum. İnşallah haftaya gel falan demez de duyarım ya🤲🏼🤲🏼
Serrax Şimdi çıktım kızlar,gördük Allaha şükürler olsun🥰😍 kırmızı pıt pıt atıyordu. Rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini inşallah🤲🏼
Nasippp Serrax kız isimlere yorum yapsana. Bende diyorum nie yazmadı 😂 allahım yarabbim 😁 maşallah subhanallah canım darısı bana inş 🤲🏻🥰 kesen kaç mm idi önceki gittiğinde 😌
Nasippp Serrax inş kuzum ya bende iple çekşyorum perşembeyi 😇 kız iğneyi göbeğinde mi yağıyorsun morarma oldu mu?
Serrax Nasippp evet canım göbekten yapıyorum. Morarıyor ya evet senin? Biraz büyüyünce kolumdan yapmayı düşünüyorum.
mmervedemir Serrax hayırlı olsun. İğne yerleriniz oturup kalkarken sizin de acıyor mu? Böyle iğneler batıyor gibi…
damla_1 Gözünüz Aydın darısı bizlere inşallah bende acaba yarın gitsem mi diye düşünüyorum çok kararsızım
damla_1 Nasippp hafta içi gel daha net duyarız dedi şimdi küçük dedi ama gördüm atımlarını ekranda gösterdi