Betim aysegzr_aslan açıklığa 38 de bakmıştı 1 parmak diye bugün gittim 40 artı 2 de hala bir parmak.. suni sancı istemiyor benim bebek 3900 şu an.. çok yırtılman olur dedi kendi sandım gelmezse 41 e girince sezaryen yapacakmış
Merve_seda Betim ne zaman 41 olacaksın canım ? Benim yarın 41 oluyor mecbur suni alacam çünkü gelmiyor kızım
Betim Merve_seda cumartesi tam 41 oluyorum ☺️Bebek kilolu benim kendi sandım gelmezse suni vermeyecekmiş 🤭
Prensesim2018 aysegzr_aslan evet ikinci erken gelir eerler femek dogru degilmis bende 38 haftaligim bakalim zmanaindami gelecek erkenmi
Merve_seda Betim benim ki zayıf canım en son 3.200 dedi. 41 e kadar bekliyoruz senin sancın gelmez ise sana suni verecez dedi
Merve_seda Betim bana Dedi 500 gram aşağı olabilir yukarı da olabilir ala göbeğim küçük bebekte küçüktür
Merve_seda Betim sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Normal doğum dene önce ameliyat daha zor canm
Betim Merve_seda normal istiyorum ben de ama doktor kafası çıksa Bile omzu takılabilir dedi korkuttu beni :-/
Merve_seda Betim benim yengeme de öyle söyledi canım 8 cm açılma olduğu halde ameliyat ettiler ama bebek çok büyük değildi .