Meltem95 Saat sabah 5de dogum yaptim coook zordu sanciya dayanamiyordum dun aksam 10da suyum geldi ve o saatdan itibaren sabah 5e kadar yogun sanci cektim. Allahim cocuk isteyen her kese nasip etsin muthis duygu 😊
Pinkyellow Meltem95 dün görmüştüm diğer postunuzu gozunuzaydin çok sevindim sağlıcakla büyütün bebisi 😍🌸
Erenvesema Meltem95 bende yarin 39+4 oluyorum darisi Basima bel agrim baya var bakalim hayirlisi artik
Meltem95 Erenvesema bende dun sabah bel agrisi varda asiri o agriyla nisanim geldi sabah 7de sonra aksam 10da suyum geldi sabah 5de dogum oldu her sey vardi ama acikligim yoktu bunlar hepsi bir cm aciklikla oldu cok sanci cektim.
Meltem95 Berra20 benim ki 3kiloydu dogum zor diyildi bana gore hic zor diyildi hemde sadece cook ikinmam lazim on dk icinde dogurdum ama 7-8 saat sanci cektim o beni bitirdi. Acikligim yoktu ilk geldiyimde
Bernagokhan Meltem95 sen şu doğuramıyorummmm diye post açan anne değil misin yaaa 😍 darısı bize olsun inşallah kuzucum sağlıkla büyüt evladını
Meltem95 Bernagokhan amin insAllah darisi basina ama seninki daha kolay olsun insAllah aciklikla hastaneye gitmek guzel bende aciklik yoktu acilmasini bekledim tabi sanci cekerek😃
dilekgi123 Meltem95 gözün aydin 😂 Allah anali babali saglicakla buyutsun 🤗 bu arada dikisin oldu mu ? agrin var mi ?
Meltem95 dilekgi123 dikislerin var evet ve sadece dikislerim agriyor dogumum zor oldu cok sanci cektim acilmam yoktu diye
Meriwa Meltem95 aaa dedim biz doğurmıycaz diyodum 😄 nişan sonra su sonra sancı oh valla cok sevindim cnm ya gözün aydın sağlıcakla büyütün bebeğinizi
Yaprakserkann Meltem95 gözün aydın olsun ınsallah canım süreklı doğuramıyorum dıyordun cok mutlu oldum darısı bızlere ınsallah 🤲🙂
Meltem95 Pinkyellow coooook zor ebeye yalvariyordum lutfen sezeryan yap dayanamiyorum diye devlette oldu dogum benim 7-8 saat cok kotu sanci cektim oyle boyle diyil suyum geldi sancim tavan ama acilma yoktu.
zynpzynpzynp Meltem95 gözünüz aydın 👏🏼☺️ Sizinle aynı gündeydik kaç kilo doğdu bebişiniz bide normal oldu galiba ☺️