Robin Tugce28 merhabalar Tugce hanım Bende klomen hap kullandım fakat adetliyken kullandım yumurtalıklarımın olgunlaşması için
Tugce28 Robin evet o şekilde kullanılıyor bende adetliyken başladım yumurtaların gelişmesi için kullandım normalde adetim çok düzenlidir ama bir gün geçti acaba ilaçtan mı diye düşündüm sormak istedim sizde nasl oldu ?
Tugce28 Aykem yok doktor kontrolünde yumurta rezervim az olduğu için bu tedaviye başladık çoğaltmak için normalde bir yumurta gelişcekse bu ilaç sayesinde iki üç tane gelişiyor bu da hamile kalma şansını artırıyor
Aloneanqel Tugce28 ben ümidi kestiğim ay oldu. Bu ay olmaz zaten gelecek ay bakarız demiştik eşimle 🙈🙈
Aloneanqel Tugce28 doktora gitmeyi bıraktım sonuç alamayınca. 7 ay sonra Allahım nasip etti doğal bir şekilde hamile kaldım. Şuan 14 haftalığız elhamdulillah 🤲🏻 Allahım isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🤲🏻❤️
hifaeslem 2 ay kullamdm gecikme yapmadı ben pco luyum aksine adetlerim gec olurdu kulladıgım dönemde yumurtam çatladıgı için gününde regli oldum bi test yap evde bence canım
Tugce28 hifaeslem yaaa öyle mi diyorsunuz şu an yok ama yarın test yapmayı düşünüyorum açıkcası inşallah vardır 😊🤲🏻