Aysun2834 Nurce Dontor kız gibi gözüküyor ama kesin demiyorum dedi bacaklarını açmadı benim kuzucuğum Allah nasip ederse koz olursa Ahsen Liya koymayı düşünüyoruz (Ahsen’in anlamı en güzel Liya’da sabrın en güzel hali )
Aysun2834 Nurce biz Liya ismini bebek düşündüğümüz sıralarda karar vermiştik Kuranda geçmediği için yanına Ahsen’i koyduk
Nurce Aysun2834 evet farklı ve güzel isimler olmuş uyumu da iyi..allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻🤱🏻
Nurce SedaAte ben burda yorumları okuyunca anladım biraz karışık durum ama çok istiyordum badeyi ya 😂🙈 seni çok iyi anlıyorummm
SedaAte Nurce ben koyamiyorum ama hoşunuza giderse larin de güzel isim. Su perisi demek. Eşimle en son asya koyacak son karar olarak😁
Esesli Zeysamim ilk defa duyuyorum bunu. Benim bildiğim sadece ay adı. Ama eşim ikna olmadı zaten bu isime. Şimdi aklımıza Melis takıldı
Gamzemeryemm Nurce amiiin çok teşekkür ederim inşallah sizde sağ sağlam kucağınıza alırsınız 😍😍 bu arada asayra ismi Türkiye’de 4 kişide varmış 5.biz olucaz galiba 😇🙈
Annesininilkyavrusu Gamzemeryemm söylediğiniz isimler hem kulaga çok hoş geliyor hem de anlamları cok güzelmiş ikizlere de çok yakışır 😍 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊
Betussss Bende Belis ya da Beril düşünüyorum 😊Ama zorr karar vermek🤦🏼♀️ Elisa ,Eylül de secenekler arasında🙊
Gamzemeryemm Kızlar bu Arada yok cennetten inçi tanesi yok cennetteki ırmağın adıymış falan bunlar uydurma şeyler kim cennete gitmişte bize anlamlarını söylemiş biraz daha dikkatli araştırın bence 😌💋