cennetkokusu Sevilen Nacizane bir şey belirtmek istiyorum. İsra Kur'an-ı Kerim'de geçiyor ama anlamı gece yürüyüşü demek. Bu sebeple anlamını baz almanızı tavsiye ediyorum. Kur'an-ı Kerim'de geçen her kelimenin anlamı güzel olmuyor ya da bir anlamı olmayabiliyor. 🙂
Mavi1 Mucizem09 bende Allah izin verirse Lidya koymayı düşünüyorum 😁 ama Tarihçi olduğum için Lidya 💕
BeyzaGnaydn M3lt3m Minel sadece bir “de,da” ekidir, bazi internet sayfalarinda yanlis bilgilendirme oluyor, bilgilinze 😊
BeyzaGnaydn Bizim de kızımız olucak insallah. Adını ilk olarak Duha düsündük, şuan vazgectim😁 Zümra koymayı düsünüyorum.. bu arada Duha; kuşluk vakti demek. Zümra ise; Guzel, iyi ahlakli, cesur yurekli, zeki, zarif ve bilgin anlamina geliyomus😊😊❤
Tugba2213 Nurce benım rabbım nasıp ederse kızım olucak Hifa koyucam ismını . Hıkayesi anlamı cok guzel Hifa hatun olarak gecıyo peygamber efendımz donemınde yasayan ahlakıyla herkese kendını gıbteyle baktıran biri ben cok etkılenmıstım 😍😍
Burcu1626 M3lt3m canım minel arapçada -den -dan eki inci tanesi sonradan uydurulmuş bi anlam diye biliyorum paylaşmak istedim
zehra33 Nurce benim cinsiyet belli değil 10 haftalığım henüz ama kız olursa Mina, Elif, Lina, Mila isimlerinden birini düşünüyorum. Hepsi çok hoşuma gidiyor. 😍💕
Hira Nurce cnm ben internetten araştırdım konulmaması gereken isimlerin en başında geliyormuş bade ismi.. bende yiğenime istiyodum konulmasını ama içki kadehi mi ne demekmiş. Bak yaz konulmaması sakıncalı isimler diye
Nurce Hira ayyy doğrudur ben de vazgeçtim badeden😔🙈 şimdi kafam çok karışık daha çok var çerçi doğana kadar bulunur elbet 😅🙏🏻
yagmur12 Nurce Cinsiyetimizi öğrenmeden önce kız olursa ya Melisa ya da Duru koymak istiyordum fakat bebeğimiz erkek 😊🤗
Dilektrkoglu Nurce benim kızının adı Asel erva olacak inşallah Asel : cennetteki dört ırmaktan biri bal ırmağı Erva : peygamber efendimizin halası ve Hz Osman'ın annesinin isimleridir.
Zeysamim Esesli eylülün anlamı çok riskli. Kendine ibadet edilen kendine tapılan anlamını taşıyormuş. İlah anlmında.
Esesli Zeysamim ilk defa duyuyorum bunu. Benim bildiğim sadece ay adı. Ama eşim ikna olmadı zaten bu isime. Şimdi aklımıza Melis takıldı
Zeysamim 25 Aylık kızımın adı Amine❤ İkinci kızımı bekliyorum 31 haftalığım. Aklımda Mihrişah ismi var. Anlamı Şahların Güneşi demek. Osmanlı imparatorluğunun Valide sultanı 3. Selim’in annesi ve 3. Mustafa’nın eşi. Nasip olursa koyarız biiznillah 🤲🏻❤